Ηλεκτρονικό κατάστημα από κινα διαθέτει το υπόψη μοντέλο με ελληνική ρομ ή οποία λαμβάνει τις ενημερώσεις μέσω ίντερνετ.Γνωριζει κάποιος κάτι επ' αυτού? Μπορούμε να βρούμε αυτή τη ρομ να την περάσουμε και να ησυχάσουν?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Official global dev , η μόνη που έχει κατα 95% Ελληνική μετάφραση δεν είναι όμως gtv αλλιώς δεν θα έπαιρνε ota updates.
proud member of xiaomi miui gr -
Ο/H willy888 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H willy888 έγραψε:
Παιδιά την status bar πανω που έχει τα εικονίδια πως την κάνουμε συρώμενη να βγάζει τα εικονίδια προς τα δεξιά και όχι κατω?
Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro using Tapatalk
Δες το βιντεακι να καταλαβεις
Μετα την αναβαθμιση ξεκινησε να το κανει και σε μενα αυτο... Δεν πειραξα κατι απο τις ρυθμισεις για να γινει ετσι οποτε λογικα κατι στη ρομ θα το εκανε ετσι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Η Ελληνικη Ρομ είναι unoficial οπότε τα update γινοντε χειροκίνητα μεσα από TWRP.
Οι επίσημες ROM υποστηρίζουν κανονικα τα updates αυτόματα.
Ο/H tfotis έγραψε:
Ο/H Sotiris1979 έγραψε:
Και για να περάσω επίσημη φίλε μου Θοδωρή είναι δύσκολη διαδικασία να φανταστώ?
Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν custom rom ελληνική, αλλά υπάρχουν και αρκετοί που προτιμούν τις επίσημες rom από την Xiaomi
-
Βάλε global official developer με σχεδόν πλήρη Ελληνικά, αυτόματα updates και play store.
Οδηγός: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H willy888 έγραψε:
Παιδιά την status bar πανω που έχει τα εικονίδια πως την κάνουμε συρώμενη να βγάζει τα εικονίδια προς τα δεξιά και όχι κατω?
Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 pro using Tapatalk
Πιθανόν να είναι καινούριο feature της τελευταίας global dev, γιατί και εμένα σε rn3pro έτσι είναι. Οπότε λογικά δε γίνεται όπως πριν με συρσιμο δεξια... Μονο expand...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Η Ελληνικη Ρομ είναι unoficial οπότε τα update γινοντε χειροκίνητα μεσα από TWRP.
Οι επίσημες ROM υποστηρίζουν κανονικα τα updates αυτόματα.
Ο/H tfotis έγραψε:
Ο/H Sotiris1979 έγραψε:
Και για να περάσω επίσημη φίλε μου Θοδωρή είναι δύσκολη διαδικασία να φανταστώ?
Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν custom rom ελληνική, αλλά υπάρχουν και αρκετοί που προτιμούν τις επίσημες rom από την Xiaomi
Ο/H demakhs έγραψε:
-
Σου έβαλα πριν, έκανα edit το προηγούμενο μήνυμα μου.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Sotiris1979 έγραψε:
Μπορείς να μου στείλεις κάποιο λινκ να τιν κατεβάσω και αν ναι την περνάω με το mi pc suite ή τιν βάζω μέσα στο κινητό και κάνω το update μέσω updater?
-
α, ναι?
την global με miflash-καθαρή εγκατάσταση?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το συνδεσα το κινητό αλλά δεν μου βγάζει κάποιο update? Συγγνώμη κιόλας αλλά καταλαβαίνεις μου είναι λίγο δύσκολο, και το λινκ που μου εστειλες δεν το βρίσκω
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Sotiris1979 έγραψε:
Μπορείς να μου στείλεις κάποιο λινκ να τιν κατεβάσω και αν ναι την περνάω με το mi pc suite ή τιν βάζω μέσα στο κινητό και κάνω το update μέσω updater?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα