Καλημερα παιδια..δεν ξερω αν εχει απαντηθει αλλου αλλα ξερουμε μεχρι ποσα gb υποστηριζει η συσκευη(rn3pro 32-3) για sd card..?τσεκαρισμενο και χωρις προβληματα..? π.χ. μια 64gb SDXC που εχω βρει κανει..?παει και παραπανω..?
Τωρα ποιον οδηγο βρε παλικαρια να ακολουθησω, εαν υπαρχει... για να το επαναφερω;;
Αρχικά δοκίμασε να το ξεκλειδώσεις.. .
Πως να το ξεκλειδωσω αφου το τηλεφωνο δεν ανοιγει για να βαλω account? Στο mifalsh βαζω account αλλα θελει και το τηλεφωνο account( τον ιδιο). Τι κανω τωρα;;
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πως να το ξεκλειδωσω αφου το τηλεφωνο δεν ανοιγει για να βαλω account? Στο mifalsh βαζω account αλλα θελει και το τηλεφωνο account( τον ιδιο). Τι κανω τωρα;;
Αν έχεις ξεκλειδωθεί μία φορά ξεκλειδώνει και χωρίς account..
Υπέθεσα ότι μπορεί να έχεις μέσα....
Δοκίμασες και δεν τα κατάφερες ??
Αν έχεις ξεκλειδωθεί μία φορά ξεκλειδώνει και χωρίς account..
Υπέθεσα ότι μπορεί να έχεις μέσα....
Δοκίμασες και δεν τα κατάφερες ??
Εκανα βλακεια.... Βρηκα ξεκλειδωτο το κινητο και υπεθεσα οτι εχει ξεκλειδωθει με official τροπο, αλλα μαλλον δεν...Πηγα και περασα το twrp, και μετα την ελληνικη ρομ(stable 7.5.2) και μετα μπρικαρε... Τωρα μονο fastboot μπαινει ,και το κοκκινο λαμπακι αναβει οταν παω να το ανοιξω και οταν το φορτιζω. Ποιος ειναι ο τροπος τωρα για να το φερω σε ζωη;;(δεν ειναι και δικο μου...)
Κάντα όπως σου τα λέω με την σειρά...
όπως είσαι σε fastboot δοκίμασε να το ξεκλειδώσεις ... Έχεις δεν έχεις λογαριασμό μέσα μπας και γίνει..
Αν όχι μου λες να σου πω πως θα μπεις σε EDL MODE
Κάντα όπως σου τα λέω με την σειρά...
όπως είσαι σε fastboot δοκίμασε να το ξεκλειδώσεις ... Έχεις δεν έχεις λογαριασμό μέσα μπας και γίνει..
Αν όχι μου λες να σου πω πως θα μπεις σε EDL MODE
Τζιφος.... Δεν ξεκλειδωνει. Μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ να δω και τον αλλο τροπο που ειπες... Thanks...