λέω γεια στη γυναίκα μου και πάω στο 9 μηνών μπέμπη και του εξηγω τι έπαθε ή καημένη ή Δημητρα
Χριστίνα, η γυναίκα σου μπορεί να σε καταλαβαίνει (οι γυναίκες καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας!), αλλά ο 9 μηνών μπέμπης, πως σε κοιτάει όταν του λες για τα προβλήματα της Δήμητρας; Με κατανόηση;
Χριστίνα, η γυναίκα σου μπορεί να σε καταλαβαίνει (οι γυναίκες καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας!), αλλά ο 9 μηνών μπέμπης, πως σε κοιτάει όταν του λες για τα προβλήματα της Δήμητρας; Με κατανόηση;
Χα Χα ...
Έδωσε η γυναίκα μου στο παιδί ένα παλιό κομμάτι φετίχ αντικειμένου που έβαζαν στο αυτοκίνητο μπροστά στο ταμπλό. Αριστερά είχε μια εικόνα των παιδιών του ιδιοκτήτη και δεξιά το μότο "Μπαμπά μην τρέχεις". Η ριμάδα αντικατέστησε το υπάρχων μότο με το "Μπαμπά μην κοιτάς το Forum της Xiaomi".
Μου το πάσαρε ο μικρός και καθώς το έδινε, σάλια κύλισαν από το στοματάκι του, με κοιτάει με ένα ύφος πονηρό και χαμογελάει δείχνοντάς μου το μοναδικό δοντάκι του, που ξεπρόβαλε τις προάλλες. Μετέφρασα την κίνησή του ως "Μη μασάς πατέρα...Μαζί σου είμαι..." και "Όταν βγει η καινούρια Rom κάλεσέ με να την περάσουμε;"
Αυτά.
Υ.γ. Δεν χαλάω άλλο το τρομερό νήμα.... Ουσία μια ....
Καλησπέρα!
Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή θήκη για το RN3 Pro(International edition)?
Επίσης θα χρειαστώ και ένα καλό tempered glass protector..
Δεν θα βρεις, γιατί το τηλέφωνό σου ή μάλλον το τηλέφωνό μας είναι λίγο μεγαλύτερο κατά 2,5 χιλιοστά, από το αρχικό Redmi Note 3 pro και δεν υπάρχουν αξεσουάρ παρά μόνο στην Ταϊβάν μιας και για εκεί κατασκευάστηκε.
Εγώ είχα μία ipaky λαστιχένια με σκληρό περίβλημα. Αφαίρεσα το σκληρό και το έκοψα στη μέση. Φόρεσα το λαστιχένιο μέρος στο τηλέφωνο και από πάνω κόλλησα το σκληρό περίβλημα.
Θα βρεις θήκες μόνο σε Ταϊβανέζικα μαγαζιά, τα οποία δεν είναι εξοικειωμένα με αποστολές στο εξωτερικό και χρεώνουν τεράστια ποσά για μεταφορικά (γύρο στα 15-20$)
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποια είναι η πιο αξιόπιστη (χωρις προβλήματα ή με τα λιγότερα προβλήματα) για το redmi note 3 pro snapdragon? θα προτιμόυσα miui 8 αν ειναι δυνατόν...
Τι θέλεις stable ή dev ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TaΕίν
Ε δεν ξέρω, τι είναι καλύτερο? Εγώ έχω τώρα επίσιμη αγγλοκινεζικη... θέλω να βάλω ελληνική... Τώρα παρακάτω δεν ξέρω...