Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H kriskapsis έγραψε:
To plhktrologio den exei ellhnika paidia...
Dhladh ama perasw thn ellhnikh tha diorthwthoun;
Ο/H kriskapsis έγραψε:
Toso megalo thema re paidia gia 3 posts; Kai den eimai se upologisth twra giati exw uphresia alliws tha estelna apo ekei. Me thn ellhnikh rom tha ftiaksei to 4g;
Είναι για άλλη συσκευή αλλά ολες το ιδιο εχουν
Οι αλλοι είναι ακόμη στον πρωτο Καφε
ΚαλημερεςYou may think you can fly - but you better not try -
to katebasa ekana egkatastash alla otan.paw na katebasw kati den to katebazei.
-
Χωρίς να είμαι ούτε mod, ούτε τίποτα παραπάνω από απλό μέλος, θεωρώ υπερβολικές κάποιες αντιδράσεις για τα greeklish, όταν το παιδί μας λέει οτι δεν μπορεί να γράψει με ελληνικούς χαρακτήρες. Μη γίνουμε ένα απροσωπο φόρουμ σαν το 99% αυτών που υπάρχουν... Φιλικά πάντα, χωρίς να θέλω να προκαλεσω παρεξηγησεις...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H mrzoid έγραψε:
Χωρίς να είμαι ούτε mod, ούτε τίποτα παραπάνω από απλό μέλος, θεωρώ υπερβολικές κάποιες αντιδράσεις για τα greeklish, όταν το παιδί μας λέει οτι δεν μπορεί να γράψει με ελληνικούς χαρακτήρες. Μη γίνουμε ένα απροσωπο φόρουμ σαν το 99% αυτών που υπάρχουν... Φιλικά πάντα, χωρίς να θέλω να προκαλεσω παρεξηγησεις...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει προειδοποιηθεί και συνεχίζει και γράφει greekglish απλά γιατί έτσι τον "βολεύει"...μην δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα !!!!!!!!!!!!!!!! -
Kai esu pou eisai suntonisths edw mesa giati de boithas se auto pou rwtaw etsi wste na katebasw to google keyboard kai les dika sou pragmata? To opws me boleuei den isxuei giati eipa oti den exw upologisth eimai uphresia!!!!
-
Να εκτελέσεις την ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ Υπηρεσία σου τότε και να περιμένεις να πας σπίτι σου !!!
Βοήθεια θα λάβεις όταν σεβαστείς τους κανονισμούς του φόρουμ... -
Ο/H kriskapsis έγραψε:
to katebasa ekana egkatastash alla otan.paw na katebasw kati den to katebazei.
Αλλιός google it.How to install google services
Φιλικά πάντα
Εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε αλλά πρέπει να προσπαθεί λίγο και αυτός που χρειάζεται την βοήθειαYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H kriskapsis έγραψε:
Kai esu pou eisai suntonisths edw mesa giati de boithas se auto pou rwtaw etsi wste na katebasw to google keyboard kai les dika sou pragmata? To opws me boleuei den isxuei giati eipa oti den exw upologisth eimai uphresia!!!!
Βρες εναν υπολογιστή οταν τελειώσεις την υπηρεσία σου και κάθησε να γράψεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με ελληνικούς χαρακτήρες ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙΣ. 18500 μέλη έχουν βοηθηθεί από αυτο το φόρουμ
Σεβάσου όμως τους κανονισμούς ώστε να σε σεβονται και τα υπόλοιπα μέλη.
Είμαστε μία κοινωνία εδώ που συνυπάρχουμε και λειτουργούμε υπο το πρίσμα κανόνων ώστε να διέπονται οι σχέσεις μας από αρμονία.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H kriskapsis έγραψε:
-
Καλήμερα παιδιά παρέλαβα προχτες ξανά την συσκευή, αυτή την φορά όλα κομπλέ ( μου είχε έρθει ελλατωματική την πρώτη φορά ).Η ROM έχω είναι η παρακάτω
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν είναι οκ η συγκεκριμένη ή αν πρέπει να βάλω την ελληνική! Η γλώσσα δεν με ενδιαφέρει καθόλου, βασικά προτιμώ τα αγγλικά, με ενδιαφέρει σε ποιά version θα έχω την μέγιστη απόδοση και τα λιγότερα bugs. Σε αυτή πού έχω τώρα το κινητό είναι πολύ γρήγορο και το μόνο θέμα που έχει προκύψει είναι πως δεν έχω το φως ειδοποιήσεων απο εφρμογές, παρά μόνο όταν έχω αναπάντητη κλήση. -
Ο/H mrzoid έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα