..................Είναι και hennessy..............
Να σου πω οτι δεν ξερω τι διαφορα έχει νομιζω είναι περιττό... Θέλω να κάτσω να μάθω όσο πιο πολλά μπορώ και δεν ξέρω απο που να αρχίσω εδω μέσα... Τα παιδιά είναι αστέρια και έφτιαξαν ολόκλρο σύμπαν...
που πας βρε καημένε τώρα να μάθεις...
Πρώτο μάθημα για το οτιδήποτε θες να κάνεις στο τηλέφωνο σου, πέραν της πλάκας που κάνουμε καμία φορά εν τη ρύμη του λόγου είναι να ξέρεις ποια ακριβώς συσκευή έχεις !! Βασικότατο
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρω οτι έχω xiaomi και ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! χεχεχε!
Δεν πεθαίνει, όχι δεν παθαίνει !!
Συνεχίστε να γράφετε τέτοιες ........... και θα δούμε αν την βάλει τελικά..
Γιατί (γράφετε) @geoanto555 εγώ είπα ότι ή 6.9.29 είναι developer ο @takisfrag του έδωσε link από Hennessy , και thunder, και developer , ενώ ο άνθρωπος ψάχνει για stable τελευταία gtv. Α ρε Τάκη μας πήρε όλους ή μπάλα.
Hennessy ειναι η κωδικη ονομασια του Xiaomi redmi note 3. Δεν παιρνει καρτα μνημης,ειναι οκταπηρυνο,με επεξεργαστη mediatek.
Εχει τεραστια διαφορα με το Xiaomi redmi note 3 PRO,το οποιο ειναι εξαπηρυνο,δεχεται καρτα μνημης,με επεξεργαστη snapdragon...Το redmi note 3 Pro βγαινει σε δυο εκδοσεις,το kenzo και το kate (υπαρχουν παραλλαγες με 2 gb ram+16 gb rom και 3 gb ram+32 gb rom)
Συνεχίστε να γράφετε τέτοιες ........... και θα δούμε αν την βάλει τελικά..
Γιατί (γράφετε) @geoanto555 εγώ είπα ότι ή 6.9.29 είναι developer ο @takisfrag του έδωσε link από Hennessy , και thunder, και developer , ενώ ο άνθρωπος ψάχνει για stable τελευταία gtv. Α ρε Τάκη μας πήρε όλους ή μπάλα.
Οπα παιδιά εγώ δεν εδωσα κανένα link το λινκ υπήρχε στο προγενέστερο ποστ ,εγώ απάντησα απλά ότι όντως αυτή ήταν ή τελευταία γιατί αυτή ήταν ή ερώτηση
Πάντως παλικάρια...ότι και να λέμε και ότι και να κάνουμε και όσο και να γουστάρουμε Xiaomi και τα μυαλά στα κάγκελα ναούμ...και Rn3 και ξερό ψωμί...
αυτό που έχω να πω είναι ότι το Cubot Note S που πήρα πριν κάνα 6μηνο με 70 ευρώ και είχε Android 5.1, έχει ήδη πάρει την 6η αναβάθμιση σε Android 6 και δουλεύει υποδειγματικά!
Εμείς στο RN3 pro, βλέπω να παίρνουμε σταθερό 6άρι όταν όλοι θα βρίσκονται αγκαλιά με το 7.
Να γρινιάξω και λίγο γιατί αυτό που γίνεται με το Android 6 και το RN3 είναι για γέλια.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.