Καλησπέρα έχω ένα xiaomi redmi note 3 pro 2g με gtv 6.8.18. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι στις κλήσεις. Ενώ κάνω κλήσεις κανονικά μερικές φορές η οθόνη γίνεται μαύρη και επανέρχεται μόνο με restart. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα έχω ένα xiaomi redmi note 3 pro 2g με gtv 6.8.18. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι στις κλήσεις. Ενώ κάνω κλήσεις κανονικά μερικές φορές η οθόνη γίνεται μαύρη και επανέρχεται μόνο με restart. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μπες στο TWRP και κάνε ένα wipe cache και wipe dalvik cache και κάνε reboot. Και πόσταρε πάλι εαν συνεχίζει το πρόβλημα.
καλησπερα παιδια , επειδη με ενδιαφερει πολυ το θεμα split windows ,multiwindows οπως και αν λεγεται αυτη η εφαρμογη , το εψαξα λιγο στο ιντερνετ και βρηκα αυτο δεν ξερω αν το εχει δοκιμασει κανεις , αν ναι θα ηθελα την γνωμη σας ! ο τιτλος στο youtube ειναι (TUTORIAL)here it is - THE MULTI WINDOW FEATURE (miui8) ειναι 11 λεπτα .
καλησπερα.εχω το redmi note 3 pro με την ελληνικη dev 6.9.29 και προσπαθω να του περασω τη νεα 6.10.13,δεν την περναει με τιποτα οσες φορες δοκιμασα.ολο μου βγαζει προβλημα οταν παταω install στο zip,βγαζει κατι κοκκινα και δεν το περναει!εχεις καμια ιδεα γιατι;δοκιμασα πολλες φορες
εκανα αυτο που μου ειπε ο @derveni(δηλαδη να ξετικαρω στην πρωτη εικονα εκει που γραφει zip signature verification) και μετα να προχωρησω κανονικα με τα βελακια και την πηρε κανονικα.ολες τι αλλες φορες που ειχα περασει νεα ρομ την επερνε τωρα τιαλλαξε δεν ξερω και θελει αυτο.ευχαριστω @derveni για την βοηθεια σου.
Μην επιλέγεις ποτέ τον έλεγχο υπογραφής, εφόσον είσαι σίγουρος ότι επελεξες την σωστή ρομ. Δεν υπάρχει λόγος σοβαρός. 3 χρόνια δεν έχω επιλέξει ποτέ αυτό το τσεκ και ζω ακόμα.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
δεν το επελεξα εγώ,δεν ήξερα καν τι είναι,σε όλες τις προηγούμενες ρομ που πέρασα(όπως και στην 6.9.29) δεν το είχα καν παρατηρήσει εφόσον στα βήματα που κάνουμε δεν αναφερόταν πουθενά, ώστε να τσεκαρω ή όχι και τις επερνε κανονικά,μονο στην 6.10.13 μου έβγαλε το πρόβλημα και εψαξα να βρω γιατί.