Υποθέτω δοκιμασες να αλλάξεις την επιλογη απο το τηλεφωνο σε μεταφορα αρχειων...
Ναι ναι. Γιατι στην αρχη το συνδεει μονο για φορτηση οποτε πρεπει να το αλλαξω για να μπει. Κατι με τους drivers πρεπει να εγινε γιατι εκαναν αναβαθμιση τα windows χθες. Αλλα δεν εχω ιδεα πως θα τους βαλω. Δοκιμασα τους universal να κανω repair αλλα παλι δεν ειχα αποτελεσμα
Δεν κάνεις τίποτα λάθος @zk750. Είναι το Wipe Data που έκανες. Συνεχισε έτσι, πρόσεξε όμως αυτό.. Μόλις τελειώσεις το φλασάρισμα θέλω
απο το TWRP να κάνεις Reboot -> Bootloader αντι για το σύνηθες που κάνουμε.
Να κάνεις έλεγχο του bootloader αν είναι ακόμα ξεκλείδωτος
Αν είναι ολα οκ πατάς fastboot reboot
Δεν κάνεις τίποτα λάθος @zk750. Είναι το Wipe Data που έκανες. Συνεχισε έτσι, πρόσεξε όμως αυτό.. Μόλις τελειώσεις το φλασάρισμα θέλω
απο το TWRP να κάνεις Reboot -> Bootloader αντι για το σύνηθες που κάνουμε.
Να κάνεις έλεγχο του bootloader αν είναι ακόμα ξεκλείδωτος
Αν είναι ολα οκ πατάς fastboot reboot
Κατανοητό?
Μέσα από το twrp μόνο reboot system δεν έχει; Πως θα μπω απευθείας bootloader;
Μέσα από το twrp μόνο reboot system δεν έχει; Πως θα μπω απευθείας bootloader;
Εχεις επιλογή, αλλά αν για τον οποιδήποτε λόγο δεν δουλεύει σε αυτη την φάση θα πατήσεις Power & Vol - Μέχρι να μπεις fastboot
Το βρήκα, μπήκε fastboot, άνοιξα το unlock tool, σταματάει στο 50% και μου γράφει "could not verify device" και από κάτω "no need to unlock this device"
Το βρήκα, μπήκε fastboot, άνοιξα το unlock tool, σταματάει στο 50% και μου γράφει "could not verify device" και από κάτω "no need to unlock this device"
Ωραία είναι ακόμα ξεκλείδωτος, ενα ακόμα και τελειώσαμε -> fastboot reboot. και περιμενεις να ανοιξει ..