Γεια σας!
Μ ηρθε ο φοιτητηκος αριθμος και τωρα θα πρεπει να αναγκαστώ να βγαλω την sd card, ειδα διαφορους τροπους να κολλησω την sim card πανω στην sd card.
κανενα Tip να μ δωσεται για να μην κανω βλακεια ;
Έχει βίντεο στο youtube.σκεφτομε κι εγώ να το κανω
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπέρα ,το έχω κάνει εγώ εδω και 6 μήνες και δουλεύει μια χαρά 2 νούμερα και κάρτα sd ,το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι η λίμα να είναι αυτές οι χάρτινες που έχουν οι γυναίκες ,λιμάρουμε μόνο την σιμ και μέχρι το σημείο που τελειώνει η κολλά ,σε άλλη περίπτωση αν λιμάρετε ποιο πολύ θα χαλάσετε την σιμ το τσιπακι τις ,εγώ την έπαθα και αγόρασα άλλη σιμ με 5 ευρώ ,τώρα η κόλλα πρέπει να είναι υγρή μορφής και όχι διπλής όψης γτ δεν θα χωραει στο σιρταρακι της ,όταν θα κάνετε πρόβες πριν το βάλετε στο σιρταρακι δεν πρέπει να το πιέζετε πολύ κάθε φορά και από λίγο ,δεν ξέρω αν βοήθησα ,σε έμενα έπιασε με την δεύτερη σιμ μιας και την μια την χάλασα.....
Βγαίνει ευκολα;το δοκίμασες;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχουν εκατομμυρια είδη σιλικόνης.
Εγώ έβαλα μια οδοντογλυφίδα μέσα στη σιλικόνη και την άπλωσα πανω στην sd. Καπάκι εβαλα πάνω την sim και δοκιμασα αν φαινεται ίσια στο συρταρακι του τηλεφωνου. Το επιασα με ένα μανταλάκι για 3-4 ώρες να κολήσει και κατόπιν το έβαλα ξανα στο κινητό και το έκλεισα. Δεν έκλεισε εύκολα αλλά έκλεισε. Επισης του ειπα να μην μπαινοβγάζει την κάρτα sd για να μη χαλάσει το συρταράκι.
Έχει πάνω από μήνα αυτη η δουλεια. Δεν μου ανεφερε κάποιο πρόβλημα.
μπαα θα παω με την παραδοσιακή μέθοδο,
Εμ, διαβαζω καπου οτι θα πρεπει να ξυσεις την sd card για να χωρέσει και το chip της sim(νομιζω καποιος το ανεφερε και ποιο πανω αλλα δν ημουν σιγουρος τι εννοουσε). ειναι αναγκαιο; ._.