Εσύ ποια προτιμάς από τις δύο; πάντως η σιλικόνης έχει και καλύτερη αίσθηση στα πλήκτρα,είναι σαν να τα πατάς απευθείας.
Από θέμα προστασίας την σιλικονούχα. Καλύπτει εξ'ολοκλήρου την συσκευή (γωνίες, πλήκτρα κλπ). Η αίσθηση στο πάτημα των πλήκτρων είναι πολύ καλύτερη...έχεις δίκιο. Συν οτι μπαινοβγαίνει πολύ εύκολα.
Απο θέμα ομορφιάς και design όμως, την άλλη.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Καλησπέρα παιδιά. Πριν από 2 μήνες περίπου παρέλαβα 1 Redmi note 3 Pro (για τον γιο μου) από Geekbuyingτο οποίο φορούσε unofficial Rom(ήταν ξακλειδωτο αλλά δεν ξέρω με ποιό τρόπο). Εχθέςλοιπόν αποφάσισα να του περάσω την Stable Global χρησιμοποιώνταςαυτόν το καταπληκτικό οδηγό Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) του lallasgr. Φτάνοντας στο τελευταίο βήμα του οδηγού κρατώντας και το κομποσκοίνι (φλασάρισμα με Mi Flash) διαπιστώνω ότι δεν έχω τικάρει την επιλογή flash all αλλά την flash all except storage, και εκεί είναι που κάνω το μεγάλο λάθος και σταματάω την διαδικασία με ανορθόδοξο τρόπο κλείνοντας το φλασάρισμα. Αυτό ήταν η αρχή του μεγάλου αγώνα που κράτησε 10 ώρες ( Ξεκίνησα στις 11 το πρωί και τελείωσα στις 9 το βράδυ ευτυχώς (δόξα το θεό ) με επυτυχία). Το κινητό έπαθε Hardbrick(cannot accsess recovery,Stuck on boot logo κ.λ.π). Χρισιμοποίησα όλους τους τρόπους για να το σώσω απο εδώBrick / Unbrick - Redmi Note 3 Pro (Snapdragon)και κάποιους άλλους που βρήκα στο internetαλλά τίποτα. Η μοναδική και τελευταία μου ευκαιρία και σωτηρία ήταν αυτόVideo για το συγκεκριμένο οδηγό που βοηθάει πολύ:[b]εδώ[/b][b]([/b]testpoint)του@GR_Macedon. Μέτα από αρκετές προσπάθειες να το βραχυκυκλώσω τελικά τα κατάφερα και μπήκε σε edlκαι μετα φλάσαρα με Μι Flashκαι όλα καλά. Τώρα έχει την τελευταία Global Stable ( V8.0.5.0.LHOMIDG (MIUI8) και κάποισ στιγμή θα του περάσω την Ελληνική όπως έχω και στα άλλα 2 xiaomi. Μετά απο αυτό που πέρασα νομίζω ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω όλη την κοινότητα για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλο το Forum. Να ξέρετε ότι τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν!!!!
Θελω να μου πειτε οσοι αγορασατε θήκη, τι θηκη να παρω για το redmi note 3 pro; σκεφτομαι να αγορασω την original ειναι καλή η να παρω μια οποιοδήποτε;
καλησπερα! Έχω το xiaomi redmi note 3 pro και έχω αυτό το λογισμικό (xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.10.13) πανω. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν κάνει log in στο snapchat. Δοκιμασα να κάνω log in από άλλο κινητό και μπήκε κανονικά. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ!
Τελικα παιδιά τι παίζει με τις θερμοκρασίες στο κινητο; Να πω ότι μιλούσε κανένα 20 λεπτό στο ακουστικό και ή αλήθεια είναι ότι το ένιωθα λίγο ζεστό,ειναι φυσιολογικο αυτό; Και στο cpu_z στο tab sensors βλέπω το pa_thermal1 όταν το χρησιμοποιώ στους 71 βαθμους. Είναι φυσιολογικά όλα αυτά;
Τελικα παιδιά τι παίζει με τις θερμοκρασίες στο κινητο; Να πω ότι μιλούσε κανένα 20 λεπτό στο ακουστικό και ή αλήθεια είναι ότι το ένιωθα λίγο ζεστό,ειναι φυσιολογικο αυτό; Και στο cpu_z στο tab sensors βλέπω το pa_thermal1 όταν το χρησιμοποιώ στους 71 βαθμους. Είναι φυσιολογικά όλα αυτά;
Εχει ξανα-αναφερθεί αυτό ... μην δίνεις σημασία ..
Γειά σας. Φίλος με την gtv 9.29 μετά από μια φόρτιση στον blitzwolf στην θύρα για Fast charge, φαίνεται να τα εκλασε η θύρα φόρτισης του κινητού. Το συνδέει και για ένα δευτερόλεπτο δείχνει ότι φορτίζει, για ένα ότι δεν φορτίζει. Συνέχεια αυτό.. Έχει κάνει wipe αλλά τίποτα. Ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσει για να διαπιστώσει ότι είναι hardware το πρόβλημα;
Ευχαριστώ.