Καλησπερα παιδιά,μια ερώτηση. Είχα περάσει το καλοκαίρι τη ρομ miui 8 6.9.9 beta μέσω miphone σε ένα κινητό αλλά δεμ προχωρησα στην εγκατάσταση της ελληνικής ρομ. Τώρα που θέλω να βάλω,πρεπει να βάλω developer ή μπορώ κ stable; Βέβαια πρώτα θ γίνει ή εγκατάσταση του recovery με όλα τα wipes.
Καλησπέρα στην παρέα και Χρονιά Πολλά σε όλους (ή σε όσους γιορτάζουν τέλος πάντων...γιατί...έχουμε "πωλητεισμαίνους ΕυροΠΕΟΥς" που δεν τα γουστάρουν αυτά τα κόλπα).
Που είσαι μωρή 6άρα Stable!!! Μας έχεις βγάλει την Παναγία βρε τζάνου 'μ!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Καλησπέρα στην παρέα και Χρονιά Πολλά σε όλους (ή σε όσους γιορτάζουν τέλος πάντων...γιατί...έχουμε "πωλητεισμαίνους ΕυροΠΕΟΥς" που δεν τα γουστάρουν αυτά τα κόλπα).
Που είσαι μωρή 6άρα Stable!!! Μας έχεις βγάλει την Παναγία βρε τζάνου 'μ!
φιλε παίζει να έγραφα το ίδιο ακριβώς και μετά διάβασα το μνμ σου....
Τεσπα εγώ τους βαρέθηκαν να σε πω την αλήθεια....μας πεταν μία παλιοnightly και με νευριαζουν ακόμα παραπάνω....
Τεσπα ζήτω το Έθνος.
Καλησπερα κ απο εμενα.Σημερα παρηγγειλα redmi note 3 pro κ το περιμενω.Εβαλα επιλογη να ερθει με official rom.Μπορω φανταζομαι να κανω αιτηση ξεκλειδωματος τωρα;Να ειμαι ετοιμος οταν ερθει;Η πρεπει να εχω το κινητο;
Και οταν παραλαβω φλασαρω καποια rom κ ξεκλειδωνω;Η ξεκλειδωνω κ φλασαρω μετα;Ευχαριστω
αλησπερα κ απο εμενα.Σημερα παρηγγειλα redmi note 3 pro κ το περιμενω.Εβαλα επιλογη να ερθει με official rom.Μπορω φανταζομαι να κανω αιτηση ξεκλειδωματος τωρα;Να ειμαι ετοιμος οταν ερθει;Η πρεπει να εχω το κινητο;
Και οταν παραλαβω φλασαρω καποια rom κ ξεκλειδωνω;Η ξεκλειδωνω κ φλασαρω μετα;Ευχαριστω
Για να ξεκλειδώσεις καλό είναι να σου έρθει με official china developer, δεν χάνεις τίποτα όμως να δοκιμάσεις και με official rom (μπορεί να γίνει μπορεί και όχι), εσύ με ποιά ζήτησες να στο στείλουν;
αλησπερα κ απο εμενα.Σημερα παρηγγειλα redmi note 3 pro κ το περιμενω.Εβαλα επιλογη να ερθει με official rom.Μπορω φανταζομαι να κανω αιτηση ξεκλειδωματος τωρα;Να ειμαι ετοιμος οταν ερθει;Η πρεπει να εχω το κινητο;
Μπορείς να κάνεις από τώρα αίτηση για ξεκλέιδωμα με το Mi account σου εδώ: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
Για να ξεκλειδώσεις καλό είναι να σου έρθει με official china developer, δεν χάνεις τίποτα όμως να δοκιμάσεις και με official rom (μπορεί να γίνει μπορεί και όχι), εσύ με ποιά ζήτησες να στο στείλουν;
Το πηρα απο minideal και ειχε επιλογη multilanguage rom η official rom(cinese&english) και επελεξα official.Τωρα να ερθει με το καλο κ να δω τελικα τι εχει μεσα
Το πηρα απο minideal και ειχε επιλογη multilanguage rom η official rom(cinese&english) και επελεξα official.Τωρα να ερθει με το καλο κ να δω τελικα τι εχει μεσα