Θέλω κάποια στιγμή να δοκιμάσεις τον driver αν το έχασε...
Χτες και αφότου έφυγες μετά από εγκαταστάσεις εφαρμογών και σεταρίσματα με την συσκευή ανοιχτή το έβλεπε μια χαρά όπως το έφτιαξες εσύ (με roll back driver). Όταν πήγα να τσεκάρω bootloader που θυμήθηκα πως ξέχασες να τσεκάρεις εσύ δεν το έβλεπε σε fastboot mode (ενώ ανοιχτό σε adb το έβλεπε) και έπρεπε να κάνω πάλι roll back driver βρισκόμενος σε fastboot. Μόλις το έκανα από την ώρα δλδ που σου έστειλα με ΡΜ το αποτέλεσμα (ξεκλείδωτος bootloader) και μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει χάσει driver.
Μόλις το έκανα από την ώρα δλδ που σου έστειλα με ΡΜ το αποτέλεσμα (ξεκλείδωτος bootloader) και μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει χάσει driver.
Την πρώτη που λες πως τον έχασε όμως,.. Με επανακκίνηση θείο;
Αααχ αυτή η νεολαί(ρ)α... βρε λεβέντη μου, είδες πουθενά να λέω/γράφω επανεκκίνηση; Εκεί που έκανα επανεκκίνηση στο είπα (δεν σημειώθηκε αλλαγή γιατί μάλλον ήθελε το χέρι του αφεντικού :Ρ )
Όχι χωρίς επανεκκίνηση και μου έκανε εντύπωση αφού το είδα πως το έφτιαξες... του διαβόλου μηχανήματα, τι περιμένεις!
Το κάνω monitor όμως και αν αλλάξει θα ενημερώσω.
Καλησπερα στην κοινοτητα. Μια ερωτηση, η οποια μπορει να εχει απαντηθει κιολας!!αλλα δυστυχως τωρα ξεμπερεδεψα απο καποιες σειρες anime και επεστρεψα στην πραγματικοτητα και ειδα οτι βγηκε καινουρια ΡΟΜ αλλα οχι για το RN3PRO λεει οτι αναβληθηκε!!μηπως γνωριζετε κατι;
Για το rn3 pro αναβλήθηκε, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου....
Αύριο, ίδια ώρα, θα επανεξεταστεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και ο διαιτητής θα αποφασίσει τη διεξαγωγή του αγώνα ή όχι....
Στο sport24.gr δεν γράφω?
Για κανόνισε λίγο με την παράγκα εσύ που έχεις τα μέσα γιατί 2η εβδομάδα χωρίς update θα πάθω κατάθλιψη και είμαι και σε κρίσιμη ηλικία. Το παίζω άσο ημίχρονο/τελικό και πάω κουβά! Ήμαρτον!
Αρα συνεχιζω τον υποτιτλισμο στον Φανταστικο κοσμο των ANIME και στον GREAT TEACHER ONIZUKA και αναμενουμε......ευχαριστω guys απλα respect τα σχολια σας....