Τώρα κοίτα με το θέμα μπαταρίας δεν είμαι και ο καλύτερος να σου απαντήσω γιατί έχω σχεδόν πάντα μαζί μου 3 συσκευές και τις εναλάσσω το μόνο που έχω προσέξει είναι ότι με αρκετή χρήση εφαρμογών και ίντερνετ με πάει δύο μέρες. !!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@kostas10 Καλημέρα με stable lollipop 5.1.1 του @gkalen συνέχεια 4G,gps, WiFi, data και μόνιμα το συγχρονισμό έχω φτάσει και 8,5 ώρες sot. Πάνω κάτω σχεδόν 35 ώρες από την τελευταία φόρτιση.
Είμαι κάτοχος εδώ και 2 μέρες του Xiaomi Redmi Note 3 pro International Version.
Εχω πρόβλημα με τα hands free. Δεν δουλεύει το μικρόφωνο τους.
Διάβασα και στο myphone.gr και άλλους με το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν βρήκα καμία λύση.
Μήπως εδώ που ασχολείστε περισσότερο, ξέρετε κάτι περισσότερο?
Εχω την τελευταία έκδοση 8.0.4.0 την Stable.
Είμαι κάτοχος εδώ και 2 μέρες του Xiaomi Redmi Note 3 pro International Version.
Διάβασα και στο myphone.gr και άλλους με το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν βρήκα καμία λύση.
Κανείς δεν το έχει συναντήσει το πρόβλημα?
Καλημερα Ανδρεα.
Το εχω και εγω αυτο το προβλημα,οσο το τηλεφωνο εχει την οθονη ενεργη ακουγομαι κανονικα.Μολις σβησει η την σβησω δεν με ακουνε αλλα τους ακουω.Λυση δεν βρηκα αλλα δεν καιγομαι κιολας,ειναι λιγο σπαστικο οταν οδηγεις η οταν θελεις να κανεις καποια δουλεια αλλα οκ,εχω μαθει να ζω με αυτο.
Ειμαι με την GTV 6.8.18
@kostas10 Καλημέρα με stable lollipop 5.1.1 του @gkalen συνέχεια 4G,gps, WiFi, data και μόνιμα το συγχρονισμό έχω φτάσει και 8,5 ώρες sot. Πάνω κάτω σχεδόν 35 ώρες από την τελευταία φόρτιση.
Wow!!! Με stable lollipop @gkalen αντιστοιχα και 3G ανοιχτο οχι 4G, οχι gps, wifi και data ναι, χωρις συγχρονισμο
δεν εχω δει πάνω από 6ωρο. Τι έχω κάνει λάθος;
Το κινητο ειναι 6μηνου και εχω περάσει τη stable του @gkalen πανω από dev GTV lolipop με factory reset.
Κανείς δεν το έχει συναντήσει το πρόβλημα?
Καλημερα Ανδρεα.Το εχω και εγω αυτο το προβλημα,οσο το τηλεφωνο εχει την οθονη ενεργη ακουγομαι κανονικα.Μολις σβησει η την σβησω δεν με ακουνε αλλα τους ακουω.Λυση δεν βρηκα αλλα δεν καιγομαι κιολας,ειναι λιγο σπαστικο οταν οδηγεις η οταν θελεις να κανεις καποια δουλεια αλλα οκ,εχω μαθει να ζω με αυτο.
Ειμαι με την GTV 6.8.18
Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.
Για μένα είναι τόσο σημαντικός λόγος, που αν δεν βρεθεί λύση, θα το σπρώξω το τηλέφωνο.
Είναι απαράδεκτο ενα τηλέφωνο που η βασικότερη λειτουργία του (αλλωστε τηλέφωνο λέγεται), να μην λειτουργεί!
Χρησιμοποιώ hand's free σε γυμναστήριο, ποδήλατο κλπ. Δεν γίνεται να μην μπορώ να μιλήσω στο τηλέφωνο.
Είναι θέμα software τουλάχιστον? παίζει να διορθωθεί σε καμία αναβάθμιση? ή μήπως να αλλάξω έκδοση και να το φλασάρω σε καμιά παλαιότερη?
Απλά ψάχνοντας στο google για το πρόβλημα, βλέπω ότι είναι προίκα της Xiaomi. Γνωστό πρόβλημα σε σειρά τηλεφώνων. Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει!