Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Έτσι είναι και στο δικό μου το rn3pro τώρα το δοκίμασα
      Oπότε με ποιο τρόπο διορθώνεται η μαύρη οθόνη που έχω μετά τις κλήσεις μου;
      zaf_4 --> Zafeira
    • Εγώ είμαι στην 6.9.29 dev θα δω εάν το κάνει στις κλήσεις και θα σου πω μήπως φταίει ή rom

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H zaf_4 έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

Καλημερα φίλε. Το καλιμπραρισμα του proximity sensor γινεται ως εξής.
      Οταν ξεκινας το τεστ ο σενσορας γραφει τιμη 5. Βαζεις το χερι σου και κρυβεις το σημείο που βρισκεται ο αισθητηρας διπλα στο ακουστικό. Η τιμη γινεται 0. Πατας calibration, σου βγαζει μηνυμα cussess,και μετα σου λεει να βαλεις μπροστα στον αισθητηρα κάποιο μαυρο αντικειμενο( καρτα). Το βαζεις, πατας το κουμπακι black card και περιμενεις το μηνυμα cussess.
      Αν κανω λαθος ας με διορθωσουν οι πιο έμπειροι.

• Διαφήμιση
    • Ο/H tsigpan έγραψε:

Ο/H zaf_4 έγραψε:

Ο/H takisfrag έγραψε:

Οταν ξεκινας το τεστ ο σενσορας γραφει τιμη 5. Βαζεις το χερι σου και κρυβεις το σημείο που βρισκεται ο αισθητηρας διπλα στο ακουστικό. Η τιμη γινεται 0. Πατας calibration, σου βγαζει μηνυμα cussess,και μετα σου λεει να βαλεις μπροστα στον αισθητηρα κάποιο μαυρο αντικειμενο( καρτα). Το βαζεις, πατας το κουμπακι black card και περιμενεις το μηνυμα cussess.

Ακριβώς έτσι γίνεται όπως το περιέγραψες !!

• Τακη, επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ρα, ότι είσαι πολύ καλός.....στις διαπιστώσεις!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Παιδιά καλημέρα. Το έχω κατα ευχαριστηθεί το εργαλείο. Μετα την 6.10.20 thunder να πάω εδώ xtrv 6.11.3 beta1 έχετε δει κάτι νέο
      η να περιμένω για κάτι άλλο; ;) :rolleyes:
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Τακη, επιβεβσιωνεται για πολλοστή φορα, ότι είσαι πολύ καλός.....στις διαπιστώσεις!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Που είσαι εσύ σε έχασα !! :rolleyes:

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tsigpan έγραψε:

Δεν το ήξερα αυτό, όπως το είπες μου βγήκαν όλα σωστά. Άρα δεν έχω θέμα, οπότε κάτι άλλο φταίει για την μαύρη οθόνη στις κλήσεις;

OffTopic
      υ.γ. Ζ α φ ε ι ρ α... το όνομά μου :thumbsup:
      zaf_4 --> Zafeira
    • Ο/H zaf_4 έγραψε:

Ο/H tsigpan έγραψε:

Δεν το ήξερα αυτό, όπως το είπες μου βγήκαν όλα σωστά. Άρα δεν έχω θέμα, οπότε κάτι άλλο φταίει για την μαύρη οθόνη στις κλήσεις;
      OffTopic
      υ.γ. Ζ α φ ε ι ρ α... το όνομά μου :thumbsup:

Καλημέρα.Να αλλάξεις τις ρυθμίσεις σου,ώστε να απενεργοποιήσεις τον αισθητήρα εγγύτητας.
      Ξέρω,δεν είναι η λύση αυτή.Το φυσιολογικό θα ήταν να λειτουργούσε σωστά.

Ανοίγεις την εφαρμογή ''Τηλέφωνο'',κλικάρεις το Ξ κάτω αριστερά,επιλέγεις ''Ρυθμίσεις'',μετά ''Ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων'' και απενεργοποιείς τον αισθητήρα εγγύτητας.

Μήπως όμως είναι ήδη απενεργοποιημένος ο αισθητήρας εκεί που σου προανέφερα;Αν ναι,ενεργοποίησε τον και τσέκαρε αν δουλεύει σωστά.
    • Ο/H Nikos5150 έγραψε:

Μήπως όμως είναι ήδη απενεργοποιημένος ο αισθητήρας εκεί που σου προανέφερα;Αν ναι,ενεργοποίησε τον και τσέκαρε αν δουλεύει σωστά.
      Μόλις το τσέκαρα, ήταν ενεργοποιημένος ο αισθήτηρας εγγύτητας. Οπότε τον απενεργοποίησα και θα δω από εδώ και πέρα.
      zaf_4 --> Zafeira
    • Τροποποιημένη η παραπάνω ερώτηση. Να περιμένω να βγει η τελικη xtrv η αξίζει να δοκιμάσω και τις beta; :P :roll:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Nikos5150 έγραψε:

Σχετικα με το πρόβλημα που διατύπωσα χτες...Βρήκα λύση χωρίς να φύγω από την GTV 6.10.20

Προσπαθούσα να καταλάβω τι εφταιγε και εμφανιζόταν η ειδοποιηση του mihome και δεν με άφηνε να τικαρω στο "επιτρεψε".

Αφού κοίταζα στις εφαρμογές και τα δικαιώματα,καταλαβα ότι είχα δωσει δικαιώματα σε λάθος εφαρμογή.
      Υπάρχει η εφαρμογή "MiHome" και η εφαρμογή "Mi Home". Μία με πράσινο εικονίδιο,μια με πορτοκαλί εικονίδιο που αφορά τον launcher.
      Έδωσα πλήρη δικαιώματα σε αυτήν με το πορτοκαλί εικονίδιο και όλα δουλεύουν άψογα!

Μπορώ να βάλω οποιαδήποτε φωτό θέλω στην αρχική οθόνη ή στην οθόνη κλειδωματος και διάφορα άλλα που δε με άφηνε λόγω ελλιπων δικαιωματων.
      στο δικό μου Redmi Note 3 pro δεν έχω αυτή την εφαρμογή 'Mi Home' (πορτοκαλί εικ.)
      Πρέπει να τη βάλω; Επηρεάζεται η λειτουργία του κινητού ή όχι;