Δεν ξέρω τι να πω, όλα σε μένα τυχαίνουν. Κατέβασα στο κινητό μου την china dev, για να ξεκλειδώσω, και πάλι μου γράφει Can't verify update, το κινητό είναι καινούργιο του κουτιού...Ολα σε μένα?
10/02/2012
31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου....
Δεν ξέρω τι να πω, όλα σε μένα τυχαίνουν. Κατέβασα στο κινητό μου την china dev, για να ξεκλειδώσω, και πάλι μου γράφει Can't verify update, το κινητό είναι καινούργιο του κουτιού...Ολα σε μένα?
Αυτη τη στιγμη,αντιμετωπιζει κι αλλος χρηστης παρομοιο προβλημα.Ισως εχει προβλημα ο server,δοκιμασε να ξεκλειδωσεις αργοτερα.
Να ρωτησω και κατι αλλο...Εχει τις ιδιες ακριβως διαστασεις με τη δικη σου συσκευη;
Αυτη τη στιγμη,αντιμετωπιζει κι αλλος χρηστης παρομοιο προβλημα.Ισως εχει προβλημα ο server,δοκιμασε να ξεκλειδωσεις αργοτερα.
Να ρωτησω και κατι αλλο...Εχει τις ιδιες ακριβως διαστασεις με τη δικη σου συσκευη;
ακριβώς το ίδιο σε διαστάσεις με το παλιό μου
10/02/2012
Αυτη τη στιγμη,αντιμετωπιζει κι αλλος χρηστης παρομοιο προβλημα.Ισως εχει προβλημα ο server,δοκιμασε να ξεκλειδωσεις αργοτερα.Να ρωτησω και κατι αλλο...Εχει τις ιδιες ακριβως διαστασεις με τη δικη σου συσκευη;
ακριβώς το ίδιο σε διαστάσεις με το παλιό μου
μηπως εχεις συνδεθει με το ιδιο account και δεν εχουν περασει 30 ημερες απο το προηγουμενο ξεκλειδωμα;
Όχι δε συμβαίνουν μόνο σε σένα. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και επειδή βαρέθηκα να δοκιμάζω με τον updater, τελικά κατέβασα το tgz και το πέρασα μέσω fastboot. Τελικά η κινέζικη dev μπήκε μια χαρά και στη συνέχεια έκανα το unlock με επιτυχία.
Όχι δε συμβαίνουν μόνο σε σένα. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και επειδή βαρέθηκα να δοκιμάζω με τον updater, τελικά κατέβασα το tgz και το πέρασα μέσω fastboot. Τελικά η κινέζικη dev μπήκε μια χαρά και στη συνέχεια έκανα το unlock με επιτυχία.
και αυτό τι ακριβώς είναι? το κατεβάζω στο pc η στο κινητό μου??????
10/02/2012
Είναι ένας επίσημος εναλλακτικός τρόπος να εγκαθιστάς τις επίσημες rom από το pc σου, βάζοντας το κινητό σε fastboot mode.
Παρόλα αυτά δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω καθώς εγώ τη διαδικασία την έκανα από Linux OS (αποσυμπίεσα το tgz και έτρεξα ένα έτοιμο script που υπάρχει εντός για την εγκατάσταση της ROM).
Edit:
Ξέχασα να αναφέρω ότι η RΟΜ που χρησιμοποίησα δεν ήταν η τελευταία αλλά η 6.8.18: