Δεν μπορώ να στείλω μύνημα ξέρει κάποιος γιατί;Έχω την XTRV 6.11.3
μπορεί απλά να μην είναι περασμένος ο αριθμός κέντρου μηνυμάτων.
Άνοιξε την εφαρμογή ''Τηλέφωνο'' και γράψε *#*#4636#*#*
Θα ανοίξει αυτόματα το μενού ''Δοκιμές''.Πατάς ''Πληροφορίες τηλεφώνου 1'' και κατεβαίνεις κάτω-κάτω στη σελίδα,εκεί θα γράφει SMSC.Πατάς ''ανανέωση'' και ''ενημέρωση'' και μετά βγαίνεις εντελώς από αυτό το μενού.
Δοκίμασε να στείλεις sms και γράψε το αποτέλεσμα εδώ.
Δεν μπορώ να στείλω μύνημα ξέρει κάποιος γιατί;Έχω την XTRV 6.11.3
μπορεί απλά να μην είναι περασμένος ο αριθμός κέντρου μηνυμάτων.Άνοιξε την εφαρμογή ''Τηλέφωνο'' και γράψε *#*#4636#*#*
Θα ανοίξει αυτόματα το μενού ''Δοκιμές''.Πατάς ''Πληροφορίες τηλεφώνου 1'' και κατεβαίνεις κάτω-κάτω στη σελίδα,εκεί θα γράφει SMSC.Πατάς ''ανανέωση'' και ''ενημέρωση'' και μετά βγαίνεις εντελώς από αυτό το μενού.
Δοκίμασε να στείλεις sms και γράψε το αποτέλεσμα εδώ.
δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο μενου,οτι και αν έχω επιλέξει το εικονίδιο δεν μπορεί να διαγραφεί και να γίνει απεγκατασταση
Ανοίγεις την εφαρμογήSuperSU,θα επιλέξεις το μενού ''ρυθμίσεις'' μέσα στην εφαρμογήSuperSU και προς την κάτω μεριά της σελίδας θα πατήσεις ''πλήρης κατάργηση πρόσβασης root'' (δε θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές που απαιτούν root).
Ρε παιδιά εχω ενα θεμα με το κινητό. Εμφανίζει συνέχεια μια οθονη μην καλυπτετε την πορτοκαλί περιοχη. Τωρα τελευταία το εμφανίζει συνέχεια χωρίς να το βαλω το χέρι εκεί