Α, ειναι πολυ απλο: ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ. Δεν τρεχει σε κανεναν με Android 6.
αααα μάλιστα.
Έχω lollipop XRN2 και δεν έχω προβλήματα συνδεσιμότητας με το mi pcsuite.
Αλλά να σου πω και την αλήθεια δεν το χρειάστηκα ποτέ μου, όπως ανοίγει με το που συνδέσω το κινητό απευθείας κι εγώ κλείνω το παράθυρο με Χ πάντα.
Το πρόβλημα αυτό το έχουν όλες οι marshmallow συσκευές;
Μήπως δεν βλέπει με τους σωστούς drivers το τηλέφωνο σου;
Καλύτερα πες μας τι θέλεις να κάνεις με το mi pc suite μήπως μπορέσουμε και σου δώσουμε μία άλλη ιδέα, έναν διαφορετικο τρόπο για την ενέργεια που θες να κάνεις.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Τόσο στην προηγούμενη stable 8.0.1.0 (όχι απ την αρχή απ’ όσο θυμάμαι) όσο και στην τελευταία 8.0.4.0 δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στην εφαρμογή mymail όπου έχω το προσωπικό μου mail.
Πρέπει να την ανοίξω να κάνω ανανέωση και μετά να έρθουν μαζεμένα.
Όλα τα δικαιώματα ναι (εκτός αποστολή MMS και Τροποποίηση επαφών), και αυτόματη έναρξη.
Καμιά ιδέα?
Υ.Γ. Nice touch/προσθήκη στην τελευταία stable οι επιλογές για Recovery & Fastboot στην οθόνη απενεργοποίησης!
Τόσο στην προηγούμενη stable 8.0.1.0 (όχι απ την αρχή απ’ όσο θυμάμαι) όσο και στην τελευταία 8.0.4.0 δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στην εφαρμογή mymail όπου έχω το προσωπικό μου mail.
Όλα τα δικαιώματα ναι (εκτός αποστολή MMS και Τροποποίηση επαφών), και αυτόματη έναρξη.
Καμιά ιδέα?
Υ.Γ. Nice touch/προσθήκη στην τελευταία stable οι επιλογές για Recovery & Fastboot στην οθόνη απενεργοποίησης!
Το sync μήπως δεν είναι ενεργοποιημένο από τα toggles/ρυθμίσεις;
νταξει απλα δεν εχω λογια να περιγραψω την γκαντεμια.. δεν μας αφηνει να ξεκλειδωσουμε για καποιον αγνωστο λογο παροτι βαλαμε κ πληροφοριες μου στο account κλπ κ τωρα εχω μια ρομ που ειναι ολα κινεζικα, η καρτα σιμ δε δουλευει , και ουσιαστικα δεν εχω κινητο. τελεια
Μια ερώτηση παρακαλώ οποιος μπορεί να βοηθήσει. Στις φωτο γιατι δεν συνεργάζεται το hdr με το φλας; μπορεί να προτείνει κάποιος ενα συνδυασμό;
για να ρωτάς, προφανώς δεν γνωρίζεις τι είναι το hdr
με αυτό το τηλ παίρνει 3 συνεχόμενες λήψεις με διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού και τις συνδυάζει σε μία.
προυποθέτει ακίνητο θέμα και σταθερό χέρι για λίγα δευτερόλεπτα.
Καμιά ιδέα?
πάνε ασφάλεια/μπαταρία/εξοικ.μπαταρίας εφαρμ. βρες την εφαρμογή και επέλεξε χωρίς περιορισμούς...
νταξει απλα δεν εχω λογια να περιγραψω την γκαντεμια.. δεν μας αφηνει να ξεκλειδωσουμε για καποιον αγνωστο λογο παροτι βαλαμε κ πληροφοριες μου στο account κλπ κ τωρα εχω μια ρομ που ειναι ολα κινεζικα, η καρτα σιμ δε δουλευει , και ουσιαστικα δεν εχω κινητο. τελεια
σταματάει στο 50%?
δοκίμασε ξανά αργότερα,αύριο...
δεν είναι σπάνιο δυστυχώς