Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

επειδη η xiaomi ειχε την γαματη ιδεα να βαλει δυο διαφορετικους fpscanners στο redmi note 3 pro, τωρα μας γλενταει και δεν δινει stable αναβαθμιση γιατι ψιλοκοπανανε οι devs και δε μπορουν να βρουν ακρη με το δαχτυλικο ...Υπομονη για ελληνικα λοιπον μεχρι να λυθει το θεμα

Πρέπει να ισχύει αυτό γιατί απ όταν πέρασε το κινητό μου σε mm (είμαι σε dev) ο fingerprint sensor δουλεύει ούτε τις μισές φορές.
      Τις υπόλοιπες είτε δεν δουλεύει καθόλου λες και δεν τον ακουμπω είτε δουλεύει αλλά δεν αναγνωρίζει το αποτύπωμα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H Krasdimi έγραψε:

ψιλοκοπανανε οι devs και δε μπορουν να βρουν ακρη με το δαχτυλικο
      Μάκαρη να ήταν αυτό το πρόβλημα αλλά δεν παίζει να είναι. :P Τα αλλά που έχουν διαφορετικές οθόνες γιατί παίρνουν κανονικά;Drivers στον Kernel είναι.
      Το πρόβλημα πρέπει να το έχουν στην μετάβαση σε android 6 ?(

Ο/H xnikos έγραψε:

μόλις ανοίγει στην ελληνική και προχωράω στο setup,δεν παίρνει τον λογαριασμό της miui
      Το πρώτο setup το κάνεις στα Αγγλικά :?:
      εννοείται...

Ο/H Antonis Kontitsis έγραψε:

@xnikos μπες στο Mi account απο το pc και κανε 'find device'
      ξανα δοκιμασε και ενημερωσε.
      στο i.mi.com λέει ότι το find device δεν ενεργοποιήθηκε στην συσκευή.
      το settings den ανοίγει, στην προσπάθεια σύνδεσης στο account βγάζει: couldn't check device security info
    • οκ.τη ωρα που κανεις την προσπαθεια στο κινητο,στο ι.mi εισαι συνδεδεμενος??
      αν οχι δοκιμασε να μν κανεις logout και δοκιμασε παλι μου το εκανε και εμενα καποια στιγμη με xtrv stable.
      μεινε συνδεδεμενος και δοκιμασε ξανα στο account του κινητου.

=============== Νοε 23rd 2016, 10:26pm ===============
      @xnikos και στην εκκινηση της ρομ που σε ρωταει για τοποθεσιες κτλ κλικαρε τα ολα,λογικα θα στο βρει γιατι ανoiγει το gps
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Angelo. έγραψε:

Ο/H Krasdimi έγραψε:

επειδη η xiaomi ειχε την γαματη ιδεα να βαλει δυο διαφορετικους fpscanners στο redmi note 3 pro
      Πρέπει να ισχύει αυτό γιατί απ όταν πέρασε το κινητό μου σε mm (είμαι σε dev) ο fingerprint sensor δουλεύει ούτε τις μισές φορές.
      Πριν πόσο καιρό έχω αναφέρει για τα 3 διαφορετικά εργοστάσια της xiaomi, που βγάζουν διαφορετικής ποιότητας συσκευές...

Σκληκονοστραδαμος!!!

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H Antonis Kontitsis έγραψε:

οκ.τη ωρα που κανεις την προσπαθεια στο κινητο,στο ι.mi εισαι συνδεδεμενος??
      αν οχι δοκιμασε να μν κανεις logout και δοκιμασε παλι μου το εκανε και εμενα καποια στιγμη με xtrv stable.
      μεινε συνδεδεμενος και δοκιμασε ξανα στο account του κινητου.

=============== Νοε 23rd 2016, 10:26pm ===============
      @xnikos και στην εκκινηση της ρομ που σε ρωταει για τοποθεσιες κτλ κλικαρε τα ολα,λογικα θα στο βρει γιατι ανoiγει το gps
      ναι κανονικά συνδεδεμένος είμαι εκεί,δεν είχα πρόβλημα καθόλου στο site.
      Δεν έχω την sim μέσα....και δεν γίνεται,δεν κόπηκε ακόμα...
      Αλλά δεν θα'πρεπε να είναι θέμα αυτό.
    • Ο/H xnikos έγραψε:

Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H Krasdimi έγραψε:

ψιλοκοπανανε οι devs και δε μπορουν να βρουν ακρη με το δαχτυλικο
      Μάκαρη να ήταν αυτό το πρόβλημα αλλά δεν παίζει να είναι. :P Τα αλλά που έχουν διαφορετικές οθόνες γιατί παίρνουν κανονικά;Drivers στον Kernel είναι.Το πρόβλημα πρέπει να το έχουν στην μετάβαση σε android 6 ?(

Ο/H xnikos έγραψε:

μόλις ανοίγει στην ελληνική και προχωράω στο setup,δεν παίρνει τον λογαριασμό της miui
      Το πρώτο setup το κάνεις στα Αγγλικά :?:
      εννοείται...

Ο/H Antonis Kontitsis έγραψε:

@xnikos μπες στο Mi account απο το pc και κανε 'find device'
      ξανα δοκιμασε και ενημερωσε.
      στο i.mi.com λέει ότι το find device δεν ενεργοποιήθηκε στην συσκευή.το settings den ανοίγει, στην προσπάθεια σύνδεσης στο account βγάζει: couldn't check device security info
      καλα υποπτευομαι και απλα υο θεμα μαρκετινκ για να πουλήσουν το international και το redmi pro....γιατι σου λεει αν δωσουμε 6αρα στο kenzo που ειναι τοπ σιγα μην αγορασει κανεις τα αλλα.... ;)
      Νομιζουν οι κινεζοι οτι θα μας ξεγελασουν δηλαδης.... :lol:
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

Νομιζουν οι κινεζοι οτι θα μας ξεγελασουν δηλαδης.... :lol:
      δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ?(
      μια χαρά 6.0 πήρε το kenzo, τα δακτυλικά σε εμένα δούλευαν και δουλεύουν τέλεια,
      επίσης απ' όσο γνωρίζω η xiaomi δεν κατασκευάζει τίποτα,στην foxconn τα κάνει φασόν,
      εξ' ου και η τεράστια αύξηση μοντέλων και παραγωγής.(στην Ινδία νομίζω έκανε εργοστάσιο)

το πρόβλημά μου το έλυσα με install ξανά μια 6άρα fastboot, και ξανά TWRP και την ελληνική.
      υποπτεύομαι bug της ελληνικής που όταν δεν βλέπει sim επιμένει να ζητάει για το miui account
      το τηλ + pass, ενώ η official στο αρχικό setup χωρίς sim μέσα ζήτησε email ή UID.
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

Πολύ καλημέρα σε όλους τους φίλους! :D

Πότε πήρε 6αρι το kenzo ωρέ παλικάρια και δεν το πήρα χαμπάρι;;;;;;; :o

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Εδώ και ένα μήνα +κάτι περίπου είναι που έχει πάρει 6άρι το Kenzo...
      Τουλάχιστον τότε το είδα εγώ.
    • καλημερα και απο μενα.με βοηθεια φιλου περασα στην αρχη την προηγουμενη ελληνικη ρομ οπο μου εβγαζε προβλημα με με τον proximity sensor
      στην τελευταια ΚΕΝΖΟ ολα μαι χαρα.
      το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι με τα ξυπνητηρια.
      δεν δουλευουν οταν ειναι κλειστο το κινητο.σε ολα τα κινεζικα που ειχα ακομα και στην προηγουμενη ρομ δουλευαν τα ξυπντηρια μου και με κλειστο το κινητο και λιγο πριν φτυασει η στιγμη της αφυπνισης 1 λεπτο πριν αεκκανε εκκινηση και χτυπαγε κανονικα τωρα ομως οχι??
      λετε να διορθωθει σε καποιο update.

ευχαχαρσιτω ολους και παλι και φυσικα KENZO=RESPECT ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
    • Ο/H Panos980 έγραψε:

Εδώ και ένα μήνα +κάτι περίπου είναι που έχει πάρει 6άρι το Kenzo...
      Εδώ και έναν μήνα + ;;;;;; Πού; Πώς; Πότε;
      Για δώσε ένα ΣΤΑΘΕΡΟ link; :huh:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H Panos980 έγραψε:

Εδώ και ένα μήνα +κάτι περίπου είναι που έχει πάρει 6άρι το Kenzo...
      Εδώ και έναν μήνα + ;;;;;; Πού; Πώς; Πότε;Για δώσε ένα ΣΤΑΘΕΡΟ link; :huh:
      για την global dev μιλάνε μάλλον τα παιδιά... ΌΧΙ για την stable που αναφέρομαι εγώ....