θελω να αγορασω το νοτε3 προ .Ποια η διαφορα σε official international και es stock official international. To βρηκα στο geek . Δεν καταλαβα τις διαφορες τους εκτος των χρηματων. Απο που και ποια εκδοση να παρω ? Ευχαριστώ.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
το ίδιο κινητό είναι ... απλά το σκέτο international το στέλνουν από Κίνα (οπότε αυτό συνεπάγεται και πιθανό τελωνείο) ενώ το ES international το στέλνουνε από την Ευρωπαική τους αποθήκη στην Ισπανία (οπότε και δεν έχει έξοδα τελενείου) αλλά και γι'αυτό το λόγο είναι και πιο ακριβό.
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
θελω να αγορασω το νοτε3 προ .Ποια η διαφορα σε official international και es stock official international. To βρηκα στο geek . Δεν καταλαβα τις διαφορες τους εκτος των χρηματων. Απο που και ποια εκδοση να παρω ? Ευχαριστώ.
εννοείται όλα γίνονται, αλλά αν δεν θέλεις να παιδευτείς πολύ ζήτα το με official rom (οποιαδήποτε) -
καλησπερα και απο μενα.. και παλι... και εδω...
επειδη δεν ηξερα που να γραψω για το κινητο επελεξα να γραψω εδω..!
κατ' αρχην να ευχαριστησω ολα τα παιδια (με την απειρη υπομονη τους) για την βοηθεια τους ωστε να μπορεσω να κανω
ολη την διαδικασια να γυρισω το κινητο στα ελληνικα.
(τελικα καποια κλικ πριν αποφασισα να μεινω στην αγγλικη Global Stable - επειδη με βολεψε και αρχισα να την συμπαθω)
Επι του θεματος και παλι, το κινητο ειναι πολυ καλο για οσους θελουν να το αποκτησουν και εχουν καποιες αμφιβολιες!
α) πολυ καλη γωνια θεασης - χρωματα οθονης (δεν εχει να ζηλεψει τπτ απο Samsung Xperia ακομα και απο iphone)
β) πολυ γρηγορο στο σερφαρισμα χωρις κολληματα (ισως να φταιει και η ταχυτητα του ιντερνετ καποιες φορες)
γ) επεξεργαστης Ram και καρτα γραφικων συνδιασμος που σκοτωνει.. (το δοκιμασα σε Mortal Kombat X)
δ) ξεκλειδωμα με δαχτυλικο αποτυπωμα.. (σε μολις μισο δευτερολεπτο ξεκλειδωνει..!!!)
ε) η μπροστινη του καμερα (5MP)απλα φοβερη!! σε καποιες φωτο ισως και καλυτερη απο την πισω!!!!!!! (16MP)
στ) και φυσικα το MIUI ειναι απαιχτο.. οσο το δουλευω ανακαλυπτω και περισσοτερες μαγκιες!!!
στα μειονεκτηματα ισως να εβαζα την πισω καμερα επειδη και μονο την περιμενα καλυτερη απο οτι ειναι...
αλλα αυτο ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο!!Λύχνου σβεσθέντος πάσα γυνή Λαϊς
-
-
Καλησπερα σας παιδια, δεν ξερω αν κολλαει σε αυτο το ποστ αυτο που θελω να ρωτησω αλλα θα το ρωτησω!
Λοιπον αυριο θα παραγγειλω το κινητο αλλα εχω μερικες αποριες. ξερω ΟΛΑ αυτα για τις Rom, για το αγγλικο μενου κτλπ.
αλλα θελω να ρωτησω, εχω βρει 2 κατατσηματα ηλεκτρονικα κ το ενα εχει την Global Version κ το αλλο εχει την Ελληνικη που σιγουρα δεν ειναι Official.
Πια λετε εσεις να παρω? αν παρω αυτη με την ελληνικη πειραζει? θα με βγαλει καπου προβλημα στην πορεια? δεν θελω να το καιω το κιν γενικα, μουσικουλα κ καλες φωτο αυτα....αλλα διαβαζα επεισης απο ενα ηελκτρονικο (ελληνικο) site της διαφορες τις Ram/Rom πως σκατα λεγονται. κ ελεγε η κινεζικη π εχει διαφημισεις, η International που εχει ελληνικο πληκτρολογιο, και η ελληνικη π εχει επισης διαφημισεις. πια να παρω λοιπον? -
-
Πολύ καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
Γκρίνια OPEN
Τα έχω πάρει κρανίο πολύ άσχημα με την αναμονή για 6άρι!
Λέτε να βάλω dev ρε παιδιά; Για πείτε και εσείς οι καμικάζι των dev...έχει καμία dev like stable; ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ άλλο αυτή η αναμονή για σταθερή 6άρα! Μας κοροϊδεύουν και τα Κινεζάκια των 50 ευρώ!
Άν βάλω dev μετά μπορώ να ΞΕ-rootαρω ε; (ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ για μένα να μην είμαι root)!
Μου 'ρχεται να το στείλω υπερ πίστεως και Κίνέζικης πατρίδος.
Και το λέω στα ίσα: Εάν δεν ήταν το ΟΛΟ κλίμα εδώ μέσα... θα το είχα στείλει για βρούβες το μοντελάκι του 2016...που μου ήρθε με γκαρνταρόμπα του 1980 και ακόμα να την ανανεώσει!!!
Γκρίνια CLOSEΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Άν βάλω dev μετά μπορώ να ΞΕ-rootαρω ε; (ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ για μένα να μην είμαι root)!
Γράφει:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
H xiaomi κατάργησε το Pre-Rooted της συσκευής, και για αυτό λόγο όλες οι συσκευές έχουν ενσωματωμένο το Super User.
Μην αποδεχθείτε το supersu που θα σας προτείνει το TWRP Recovery γιατί θα σας χαλάσει την ROM.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Επειδή παρατηρήθηκαν διάφορα προβλήματα με το Super User το οποίο δεν κάνει σε αρκετές περιπτώσεις σωστή εγκατάσταση,
κατεβάστε το παρακάτω zip και κάντε το εγκατάσταση από το TWRP Recovery.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H Krasdimi έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σα δε ντρέπεσαι -
@pavlidisc Λοιπόν, κατεβάζεις xtrv 6.11.3, ανοίγεις το ζιπ διαγράφεις τον φάκελο supersu, μπαίνεις twrp, κάνεις restart σε recovery, παίρνεις backup, κάνεις factory reset κάνεις restart στο recovery και μετά install. Θα έχεις την ποιο "stable" dev και χωρίς root.
σ.σ. Εάν πάλι δεν είσαι ικανοποιημένος με την 6.11.3 μπορείς να βάλεις την τελευταία 6.12.1 και πάλι εαν δεν είσαι ικανοποιημένος μπορείς να περάσεις την παρασκευή την καινούρια και βλέπεις πως πάει το θέμα..... Αλλά είμαι σίγουρος θα είσαι οκ με την 6.11.3.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα