@demakhs προσπαθω να βγαλω μια ακρη για το κατα ποσο με συμφερει.. Αν και ο,τι εγγυηση υπαρχει ειναι απο κινα, αρα τρεχα γυρευε.. Η μοναδικη εμπειρια που εχω με flashing, bootleaders, kernels κλπ κλπ ειναι σε ενα Xperia P (Lt22i), οποτε καταλαβαινεις τους ενδοιασμους μου λογω ελλειψης εμπειριας και γνωσεων.
@oYoshis_oMitsos
Μήτσε, όλη η μαγκιά είναι το TWRP. Αυτό θα ΠΡΕΠΕΙ να το βάλεις στην συσκευή σου (γνώμη μου). Λύνει το 100% των προβλημάτων που δεν είναι hardware. Και τα λύνει μπάμ μπάμ και αναίμακτα.
To "Εγγύηση από Κίνα" είναι καλό για ανέκδοτο.
Για μένα ξεκλείδωσε, βάλε TWRP και αφού σκουπίσεις τα πάντα ρίξε μέσα Ελληνική Stable που έχει ξηλωμένα όλα τα π@π@ριλίκια των Κινέζων και της Google. Και άραξε εκεί. Την διαδικασία ΠΡΕΠΕΙ να την κάνεις για να ξεψαρώσεις. Android έχεις...δεν γίνεται να είσαι με τον σταυρό στο χέρι.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Ωραία...να σου πώ τότε για να ηρεμήσεις οτι όσα προβλήματα δημιουργούνται οφείλονται κατα 99,9% στα άθλια Windows και κατά 0,1% στις συσκευές.
Για σένα που είσαι στοιχείο - μένος με τα PC η διαδικασία θα είμαι παιχνιδάκι.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
καλησπέρα παιδιά
ενώ ακολουθώ τα βήματα για μετάβαση από android 5 σε 6 έχω ακόμα πρόβλημα
προσπαθώ στο kenzo να πάω από stable 8.0.4 σε dev 6.12.1
αλλά κάθε φορά που bootάρει για πρώτη φορά, μετά από factory reset, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο mi account μου (δεν λειτουργεί η υπηρεσία/σαν να κρασάρει) και ουσιαστικά δεν με αφήνει να προχωρήσω
τα σφάλματα είναι τα εξής:
1)Δυστυχώς η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει...(τερματιστεί υποθέτω)
2)Αδυναμία ελέγχου κατάστασης του Εύρ... Παρουσιάστηκε σφάλμα..Δοκιμάστε Ξανά
Καμιά ιδέα;
δεν έχει κλειδώσει ο bootloader και το ιντερνετ δουλεύει κανονικά
backup έχω κρατήσει φυσικά μέσω twrp