έλα μωρή xiaomάρα...είσαι στο μυαλόοοοο κάτι μαγικόοοοοοοο....
Αυτά μόνο για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ τα λέμε!!!!
OffTopic
Σας ακούω τόση ώρα αλλά δεν κρατήθηκα ............. σε ποια κατηγορία είπαμε παίζετε παιδιά ?? Γιατί το αφεντικό ήταν και είναι ένας ξέρετε εσείς ΠΑΟΚΑΡΑ
Καιρός ήταν για το Kenzo αλλά με προβληματίζει λίγο το Capricorn, πήρε το Gemini 7αρα,και όχι το Capricorn, αλλά οκ μπορεί να είναι στρατηγική(κανουμε τεστ στην κατώτερη συσκευή ώστε στην ανώτερη να πάει χωρίς προβλήματα όταν πάει η 7αρα)...
OffTopic
@pavlidisc Είπα κι εγώ Κορδελιό και να μην είναι Αρειανος χλομό... Πάμε ρε Αρειανάρα.........
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Σας ακούω τόση ώρα αλλά δεν κρατήθηκα ............. σε ποια κατηγορία είπαμε παίζετε παιδιά ?? Γιατί το αφεντικό ήταν και είναι ένας ξέρετε εσείς ΠΑΟΚΑΡΑ
ΤΣ...ΤΣ...ΤΣ...κλασικό κόμπλεξ ΜΠΑΟΚΤΣΗ!
Να ΣΕ πώ την αλήθεια...με το ποδόσφαιρο δεν ασχολούμαι ΚΑΘΟΛΟΥ! Δεν μου αρέσει και δεν μου άρεζε ποτέ! Κάναν τελικό Champions League θα δώ...και αυτό άν δεν κάτσει κάτι καλύτερο.
Είμαι 100% μπασκετικός τύπος...1000%...και ας είμαι 1.65
Και κάθε άνθρωπος στην Ελλάδα που αγαπάει το άθλημα μπάσκετ είναι σίγουρα και λίγο ΑΡΗΣ
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
ΤΣ...ΤΣ...ΤΣ...κλασικό κόμπλεξ ΜΠΑΟΚΤΣΗ!
Να ΣΕ πώ την αλήθεια...με το ποδόσφαιρο δεν ασχολούμαι ΚΑΘΟΛΟΥ! Δεν μου αρέσει και δεν μου άρεζε ποτέ! Κάναν τελικό Champions League θα δώ...και αυτό άν δεν κάτσει κάτι καλύτερο.
Είμαι 100% μπασκετικός τύπος...1000%...και ας είμαι 1.65
Και κάθε άνθρωπος στην Ελλάδα που αγαπάει το άθλημα μπάσκετ είναι σίγουρα και λίγο ΑΡΗΣ ότιδήποτε
ότιδήποτε οπαδικό είναι αιτία εμφυλίου ... αιντε σιγα σιγα στα facebookika
Παιδιά καλημέρα. Προσπαθώ να καταλάβω ακόμα την χρήση του proximity sensor.
Μπορεί κανείς
o proximity ειναι αισθητήρας που αντιλαμβάνεται διαφορα στο φωτισμο και το σκοτάδι...χρησιμεύει συνήθως στην αυτοματη φωτεινότητα με το να την αυξανει οταν αντιλαμβανεται εντονο εξωτερικό φως και το αντιστροφο, και στο να σβήνει την οθόνη οταν πλησιαζουμε το κινητο στο αυτι κατα την πραγματοποιηση κλησεων βεβαιως βεβαιως....
o proximity ειναι αισθητήρας που αντιλαμβάνεται διαφορα στο φωτισμο και το σκοτάδι...χρησιμεύει συνήθως στην αυτοματη φωτεινότητα με το να την αυξανει οταν αντιλαμβανεται εντονο εξωτερικό φως και το αντιστροφο, και στο να σβήνει την οθόνη οταν πλησιαζουμε το κινητο στο αυτι κατα την πραγματοποιηση κλησεων βεβαιως βεβαιως....