Δεν πειράζει που δεν ξέρουμε τον τρόπο με το ποίο ξεκλειδώθηκε?
πωωω που ήταν αυτός ο οδηγός , κοιτα να δεις που έγινα σαν και αυτούς που κοροιδεύω που δεν ξέρουν να ψάχνουν.
Τεσπά sorry Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download να φανταστώ εγκρίνεις.
τα miflash mi pc suite δεν πειράζει αν είναι τα πιο updated έτσ? θέλω να πω δε θέλει συγκεκριμένες εκδόσεις.
Από τη στιγμή που μιλάμε για kenzo και είσαι 100% σίγουρος ότι είναι kenzo, η ρομ είναι άψογη!! Η έκδοση του MiFlash είναι σχετική! Με τις τελευταίες εκδόσεις ρομ εγώ πάντα χρησιμοποιώ την 2016.08.30 και δεν είχα ποτέ θέμα! Κάποιοι κατάφεραν να φλασάρουν χωρίς πρόβλημα με την 2015.10.28. Θα έλεγα προχώρα με την τελευταία και πιστεύω όλα καλά θα πάνε!
Από τη στιγμή που μιλάμε για kenzo και είσαι 100% σίγουρος ότι είναι kenzo, η ρομ είναι άψογη!! Η έκδοση του MiFlash είναι σχετική! Με τις τελευταίες εκδόσεις ρομ εγώ πάντα χρησιμοποιώ την 2016.08.30 και δεν είχα ποτέ θέμα! Κάποιοι κατάφεραν να φλασάρουν χωρίς πρόβλημα με την 2015.10.28. Θα έλεγα προχώρα με την τελευταία και πιστεύω όλα καλά θα πάνε!
και κατι (προ)τελευταίο επειδή πραγματικα έχω διαβάσει σχεδον οτι οδηγό κυκλοφορει περι του θέματος και οι πληροφορίες έχουν μποτιλιάρισμα
Δεν χρειάζεται να μπω σε test mode (windows 10 x64).
ο υπολογιστής αυτην την στιγμή αναγνωρίζει το κινητό ως "android bootloader interface"
ΤΟ ΠΑΤΑΩ ???
Καλησπέρα εχω μια απόρια γιατί για να δεχτώ κλήση απο viber πρέπει να το εχω ανοιχτό το viber θέλει κάποια ρύθμιση;Eχω το RN3P με 6.12.8 beta και android 6.0.1 ΜΜ29Μ
Ευχαριστώ
Όχι για να φλασάρεις σε fastboot mode με ξεκλείδωτο bootloader δεν χρειάζεται αυτό που λες!!! Άντε μπουμπούνατο και εύχομαι να πάνε όλα ρολόι και να ξεμπερδεύεις τσακ μπαμ!
Καλησπέρα εχω μια απόρια γιατί για να δεχτώ κλήση απο viber πρέπει να το εχω ανοιχτό το viber θέλει κάποια ρύθμιση;Eχω το RN3P με 6.12.8 beta και android 6.0.1 ΜΜ29Μ
Ευχαριστώ