απο Global stable MM πως κανω downgrade σε Global stable Lp
εχω την 8.1.1.0 ΜΗΟΜΙDΙ με ελληνικα.
και θελω να παω στην 8.0.6.0 LHOMIDG (που δεν ειχε ελληνικα)
ηλιθιο ε??? ξερω! γινετε ομως?
μηπως γυροφέρνεις κ την KIT KAT ???
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Καλησπέρα στο φόρουμ.
Πήρα ένα Redmi Note 3 από έναν φίλο με σκοπό να του αλλάξω ρομ γιατί έχει μαϊμού global και συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλα.
Πώς μπορώ να σιγουρευτώ ποιό από τα Kenzo, Hennessy ή Kate είναι η συσκευή προκειμένου να απευθυνθώ στο αντίστοιχο thread για βοήθεια?
Στο "σχετικά με το τηλέφωνο" γράφει Redmi Note-3, 3GB RAM, 32GB ROM, MIUI 8.0.1.0.0 Stable (LHOCNDG), έκδοση LMY47V, CPU Hexa-core Max 1,8Ghz.
Thx.
σ.σ. Σίγουρα δεν είναι Hennessy γιατί το Hennessy είναι 8πύρινο. Και για kate δεν μου κάνει γιατί η ρομ που μου δείχνεις είναι LP και το Kate ποτέ δεν πήρε LP....Οπότε είναι Kenzo.
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
από τον επεξεργαστή που είχε το about phone έχεις ή kenzo ή kate, για να δεις πιο από τα 2 είναι αν δεν έχει το ασπρο αυτοκόλλητο στην πλάτη του κινητού ή στο πίσω μέρος του κουτιού με το model 2015112 => kenzo ή 2015161 => kate, τότε μέτρα το μήκος του και αν είναι 15 εκατοστά ακριβώς είναι kenzo αν είναι 15,25 εκατοστά είναι το kate