Αχ ρε παιδιά είναι τόσο ευκολα τα πράγματα και πολλές φορές τα κάνετε τόσο δύσκολα και τζάμπα αγχώνεστε και ταλεποριεστε.... Τι να πω.... Κι εγώ κάπως έτσι ήμουν στην αρχή αλλά δεν το έβαλα κάτω.... Διάβασα ξαναδιαβασα και ξαναδιαβασα και ξαναδιαβασα κι έτσι έβγαλα άκρη.... Ηρεμία και όχι άγχος... Τπτ άλλο.... Το έχουμε πει τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για να παιθανουν... Καλό βράδυ σε όλους....
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Παιδιά δεν την παλεύω κάστανο (κάπου το λένε αυτό αλλά δεν θυμάμαι σε ποιά περιοχή). Και αύριο μέρα είναι. Το θετικό είναι ότι... τέλος καλό όλα καλά... έτσι φαίνεται τουλάχιστον για αρχή.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Ακόμα δεν έβγαλα άκρη και κάπου εδώ τα παρατάω.Απο αύριο χωρίς τηλ.Αν θέλει κάποιος,κάποια στιγμή απαντάει.
Καλησπέρα.Έχω ένα πρόβλημα κατα την εγκτάσταση της xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.Ενώ ακολούθησα όλα τα βήματα του οδηγού και έφτασα σε σημείο να σετάρω την συσκευή,μου βγάζει αυτό το error (could check find device status-an error occurred)στην σύνδεση που θέλει να κάνει με τον λογαρασμό του MI Account.Πως μπορώ να συνεχίσω?
Ακόμα δεν έβγαλα άκρη και κάπου εδώ τα παρατάω.Απο αύριο χωρίς τηλ.Αν θέλει κάποιος,κάποια στιγμή απαντάει.
Καλησπέρα.Έχω ένα πρόβλημα κατα την εγκτάσταση της xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.Ενώ ακολούθησα όλα τα βήματα του οδηγού και έφτασα σε σημείο να σετάρω την συσκευή,μου βγάζει αυτό το error (could check find device status-an error occurred)στην σύνδεση που θέλει να κάνει με τον λογαρασμό του MI Account.Πως μπορώ να συνεχίσω?
δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει και απλούστερη λύση, αλλά τα παρακάτω θα δουλέψουν:
1.κατέβασε και φλάσαρε με miflash μέσω fastboot την τελευταία (6άρα )china dev από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum
2.ξεκλείδωσε ξανά με το unlock tool
3.βάλε TWRP μέσω adb ακολουθώντας τον οδηγό
4.κάνε reboot to recovery και φλάσαρε με clean install την XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0 που έχεις βάλει από πριν στην SD σου