Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H cranton έγραψε:
Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος.Αυτή τη στιγμή φοράει την τελευταία china developer. Άρα να αγνοήσω αυτό που γράφεται στον οδηγόΕλληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Εγώ εχθές που το έστησα με foul wipes, δεν έμπαινε στα θέματα. !10 φορές δοκίμασα εχθές και 10 σήμερα.
Ε...ξαφνικά πριν λίγο αποφάσισε να μπει.
Θέμα servers νομίζω που μάλλον είναι ΓΤΠ (προσπάθησα να βρω καλύτερη έκφραση αλλά δεν μπόρεσα...)
Από το πρωί επίσης παλεύω να μπω στο Mi cloud αλλά τζίφος.
Εγω το καταφερα να μπω στο cloud.και σενα συνεχεια login δε προσπαθει να κανει?
Ε αν πατησεις την ωρα που εναλλασονται οι καταστασεις του,πανω αριστερα στις ρυθμισεις και πχ στις επαφες σε πεταει,αλλα παλι αργει να φορτωσει η δε φορτωνει.
ΥΓ.Επιτελους ξεφορτωθηκα την αθλια μαμα γραμματοσειρα.Την εβλεπα απο χθες και με πιανε τεταρταιος.
ΥΓ2.Στα δικαιωματα,παρατηρησα οτι τα αλλαζεις πχ για το τηλεχειριστηριο(που μονο δικαιωμα να στελνει το αφμ σου στη χιαομι δεν εχει) και με το που βγεις τα ξαναβαζει μονο του.
Το παρατηρει και καποιος αλλος? -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H cranton έγραψε:
Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος.Αυτή τη στιγμή φοράει την τελευταία china developer. Άρα να αγνοήσω αυτό που γράφεται στον οδηγόΕλληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Χρηστός Πολίτης.
-
Ο/H zanos έγραψε:
Πως συνεχιζω?
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H zanos έγραψε:
Πως συνεχιζω?
Χρηστός Πολίτης.
-
Ο/H zanos έγραψε:
Το εκανα, το επομενο βημα
Έχεις περάσει μέσα στον αποθηκευτικό του κινητου ρομ? -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H zanos έγραψε:
Το εκανα, το επομενο βημα
Χρηστός Πολίτης.
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
@angbass ποιον ακριβώς οδηγό ακολουθησεις? Αυτόν που είναι για stable ή τον άλλον που είναι και πιο παλιός?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και αποτυγχάνει στην σύνδεση με το mi acount και δεν με αφήνει να προχωρήσω. -
Ο/H zanos έγραψε:
οταν κατεβει τη περναω στην sd και μετα ?
Ποια είχες πριν και ποια κατεβάζεις; -
Ο/H angbass έγραψε:
πριν είχα αυτή την ρομ RedmiNote3Pro_Kenzo_StableV8.0.1.0. και λειτουργούσαν όλα μια χαρά.Απλά μου καρφώθηκε η ιδέα να περάσω την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.;Eκανα Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache και περνάω την ρομ.Μετά το reboot και ενώ ανοίγει κανονικά,με αγγλικά ακολουθώ τα βήματα
και αποτυγχάνει στην σύνδεση με το mi acount και δεν με αφήνει να προχωρήσω.
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα