επειδη αν δεν το κανεις μονος σου δεν το μαθαινεις οσες φορες και αν το διαβασεις..
ιδια διαδικασια με samsung η ακομα και με xperia το flash.. η διαφορα ειναι μονο στο ξεκλειδωμα (πολυ απλο θεμα)
και στο TWRP που πρεπει να περασεις για να γινει η διαδικασια, γιατι με το μανισιο που λεμε δεν γινετε τπτ!
οποτε.. στο επομενο κουιζ που θα βαλεις @lallasgr ελπιζω να τα παω καλυτερα απο το προηγουμενο!!!! (6-10)
Παιδιά καλησπέρα
Κάτοχος redmi note 3 pro με περασμένη ελληνική rom (7.3 Stable) Androi version 5.1.1
Έχω τις τελευταίες μέρες πρόβλημα με την φόρτιση, συνδέεται και αποσυνδέεται πολλές φορές και στο τέλος σταματάει να φορτίζει τελείως, είδα και σχετικά βίντεο στο ίντερνετ με ίδιο πρόβλημα.
Γνωρίζει κάποιος αν είναι software πρόβλημα η να έπαθε ζημιά το socket της φόρτισης
αν απλα φλασαρω την 8.1.1.0 global official stable με το TWRP τι θα γινει?? (παντα μιλαμε με ξεκλειδωτο bl)
θα μπρικαρει ή θα ξαναγινει παλι οπως το αγορασα που λεμε?
αν απλα φλασαρω την 8.1.1.0 global official stable με το TWRP τι θα γινει?? (παντα μιλαμε με ξεκλειδωτο bl)
θα μπρικαρει ή θα ξαναγινει παλι οπως το αγορασα που λεμε?
Φλασαρε κανονικά την official rom αλλα μονο με zcx-twrp, ετσι εχω το δικο μου root + updates.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk