Καλησπέρα. Στην 8.0.5.0 ελληνική stable δεν έχει στο μενού, μπαταρία, χρήση, το χρόνο φωνητικων κλήσεων? Μόνο οθόνη (sot) έχει. Μήπως είναι bug? Γιατί στην 7.2.2 είχε και πόσο χρόνο έχεις μιλήσει από πλήρη φόρτιση. Ευχαριστώ
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Αφού έφτασε στα χέρια μου το τηλέφωνο ας ξεκινήσω και εγώ με τις απορίες που έχω.
Καταλαβαίνω ότι έχω την Official DEV Global Rom(Greek language&OTA update)
1. Θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να σβηστούν τα πάντα από μέσα επειδή το κινητό το είχε άλλος πριν από εμένα. Να προχωρήσω κανονικά, λογικά δεν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα;
2. Στην συνέχεια κάνω έλεγχω αν είναι ξεκλείδωτο το κινητό και αν όχι θα ακολουθήσω τον γνωστό οδηγό.
Επειδή δεν έχω windows 64 μπορεί να γίνει σε 32bit;
3. Να περάσω την πιο πρόσφατη Official DEV Global Rom
Την κατεβάζω την περνάω σε sd card και την περνάω μέσα από το κινητό; -
Ο/H nik68 έγραψε:
Το 3s δεν εχει φωτιζομενα πληκτρα αφης μην ψάχνεις αδικα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα δεν νομίζω γενικώς να έχεις πρόβλημα στα 32bit κάνε ένα factory reset τσεκαρε πρώτα ότι το παλικάρι που σου το πούλησε λογικά έχει σβήσει τον λογαριασμό του , μετά κάνε έναν έλεγχο του bootloader επίσης σε global έχεις OTA update ,βάλε τέλος τον λογαριασμό σου και από cloud μπορείς να επαναφέρεις ότι έχεις εκεί.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Καλημέρα δεν νομίζω γενικώς να έχεις πρόβλημα στα 32bit κάνε ένα factory reset τσεκαρε πρώτα ότι το παλικάρι που σου το πούλησε λογικά έχει σβήσει τον λογαριασμό του , μετά κάνε έναν έλεγχο του bootloader επίσης σε global έχεις OTA update ,βάλε τέλος τον λογαριασμό σου και από cloud μπορείς να επαναφέρεις ότι έχεις εκεί.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τάκη πρωΐ πρωΐ βλέπω έχεις πιεί και καφέ και είσαι στις επάλξεις!! Μπράβο να προσθέσω να βεβαιωθείς σίγουρα ότι έχει αφαιρεθεί ο λογαριασμός mi του προκατόχου γιατί πολλοί από εμάς τρέχουν και δεν φτάνουν γιατί υπέθεσαν και επαναπαύτηκαν στο ότι λογικά ο προκάτοχός θα είχε αφαιρέσει τον λογαριασμό που τελικά δεν τον είχε αφαιρέσει. Κάνε αίτηση για έγκριση για ξεκλείδωμα Bootloader στην xiaomi και ανέμενε.
XTRV the Greek miui definition -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τάκη πρωΐ πρωΐ βλέπω έχεις πιεί και καφέ και είσαι στις επάλξεις!! Μπράβο να προσθέσω να βεβαιωθείς σίγουρα ότι έχει αφαιρεθεί ο λογαριασμός mi του προκατόχου γιατί πολλοί από εμάς τρέχουν και δεν φτάνουν γιατί υπέθεσαν και επαναπαύτηκαν στο ότι λογικά ο προκάτοχός θα είχε αφαιρέσει τον λογαριασμό που τελικά δεν τον είχε αφαιρέσει. Κάνε αίτηση για έγκριση για ξεκλείδωμα Bootloader στην xiaomi και ανέμενε.
XTRV the Greek miui definition
Καλημέρα Μανώλη !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημερα παιδιά πήρα το lenovo k5 note πριν μερικούς μήνες αλλά το μετάνιωσα και θέλω να το δώσω.σκεφτομουνα να πάω στο redmi note 3 pro και θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει.
-
Ο/H Kiriakos Panagos έγραψε:
σκεφτομουνα να πάω στο redmi note 3 pro και θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει.
Μετέφερα το μηνυμα σου στο σωστό θέμα γιατί εκείνο ήταν για το μικρό redmi 3 ido 5"
Αν θέλεις διάβασε λίγες σελίδες απο το θέμα για να ΄πάρεις μια ιδέα...
Το redmi note 3 pro θεωρω ότι είναι ένα απο τα καλύτερα τηλέφωνα στην κατηγορία του -
-
Καλημερα παιδιά πήρα το lenovo k5 note πριν μερικούς μήνες αλλά το μετάνιωσα και θέλω να το δώσω.σκεφτομουνα να πάω στο redmi note 3 pro και θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει.
Σύγκριση μεταξύ Lenovo K5 Note, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
στα πολύ σύν...
1.ανώτερος επεξέργαστης ο snapdragon.
2.ατελείωτη μπαταρία.
3.μέγαλη υποστήριξη στο φόρουμ.
4.miui 8 android mm -
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H zanos έγραψε:
Πως και αν μπορει να βοηθησει ο καθενας με τον τροπο του .
Αυτο φτάνει,, καλημέρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα