συγνωμη το δεύτερο δεν το έθεσα σωστά έχει βγάλει σε προσφορά το redmi note 3 ο Κωτσόβολος στα 229 αλλά δεν αναφέρετε το pro.πως θα καταλάβω αν είναι το pro.
Καλησπέρα. Στην 8.0.5.0 ελληνική stable δεν έχει στο μενού, μπαταρία, χρήση, το χρόνο φωνητικων κλήσεων? Μόνο οθόνη (sot) έχει. Μήπως είναι bug? Γιατί στην 7.2.2 είχε και πόσο χρόνο έχεις μιλήσει από πλήρη φόρτιση. Ευχαριστώ
Καλησπέρα.... Εγω πάντος φίλε εχω 2 sim wind στο κινητό. Και μέσα στο σπίτι μου.... [ισόγειο στο κολωνο] και εξω παντού. 4g full σημα. Να σε ενημερώσω ότι έχω κάνει αντικατάσταση καρτών sim με καινουργιες 4 G
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα και απο μενα παιδες!
διαβαζα τα προηγουμενα. σχετικα με το redmi note 3 του Κωτσοβολου οι διαστασεις ειναι οι εξης:
Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β) 150 x 76 x 8.65
ετσι οπως το παρουσιαζουν ειναι το Kenzo.. ?
αλλα δεν λεει πουθενα για "pro"
τι γινετε τελικα??? ο υποψηφιος αγοραστης θα πρεπει να κοιταξει στο κουτι του προσεκτικα, (στην κατω πλευρα) πριν παει ταμειο,
να αναγραφει π.χ. τον κωδικο 2015112 οπου αυτο σημαινει οτι εινια το Kenzo..
αν γραφει 2015161 τοτε ειναι σιγουρα Kate...
τωρα στην περιπτωση που δεν θα γραφει κατι ή θα γραφει κατι αλλο... τοτε ειναι καθαρα στην κριση του αγοραστη αν θα το παρει.
Το pro είναι ονομασία από τα μαγαζιά και τους χρήστες .
Το σωστο είναι Redmi note 3.
Ξεχωρίζει από το άλλο (ΜΤΚ) από το επεξεργαστή snapdragon και είναι 6 πύρινο!
Του κοτσοβολου είναι επιβεβαιωμένο από συμφορουμιτη ότι είναι το Kate
You may think you can fly - but you better not try
οσο για τις διαστάσεις που ανέφερες αυτές τις λένε οι υπάλληλοι όταν το τσεκαρουν από τον υπολογιστή τους....
Αν όμως εσύ βγάλεις χαρακακι θα δεις ότι είναι το kate....
Αναφέραμε και σε προηγούμενα ποστ ότι πολλά μαγαζιά λόγο ημιμαθειας φέρανε θήκες για το kenzo ενώ πωλούν το kate....
και οπως με τις θηκες που δεν ταιριαζουν, ετσι και με τα προστατευτικα τζαμακια, που θα παραγγειλει καποιος χρηστης θα διαπιστωσει οτι δεν ταιριαζει "γαντι" και θα απογοητευτει..
αυτο θα επρεπε με καποιο τροπο να το λεει στον κοτσοβολο, γιατι αν το ηξερε καποιος υποψηφιος αγοραστης δεν θα το επερνε απο τον κωτσοβολο αλλα απο καπου αλλου τελος παντων..!!
και να φανταστω και λιγοτερες επιλογες απο rom..??