Καλησπερα παιδια.
Να κανω μια ερωτηση...
Ποιον browser τρεχετε στο redmi note 3 pro;
Γιατι εχω μια εντυπωση οτι ο μαμα, ειναι λιγο βαρυς
επειδή έχω δοκιμάσει δεκάδες τα τελευταία χρόνια θα καταθέσω τις προτάσεις μου.
ο chrome που στο προηγούμενό μου hongmi σέρνονταν...τώρα είναι ο βασικός μου και δεν νομίζω ότι κανείς άλλος ανοίγει έτσι τις σελίδες,+ οι δυνατότητες sync. Τώρα τελευταία έχω τον iron,που είναι κλώνος του και παρέχει περισσότερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα.
πάντα έχω κι έναν δεύτερο πανάλαφρο και εύχρηστο (με πλήρεις δυνατότητες), κι αυτός είναι ο Xbrowser.
Ο Dolphin είναι σταθερή αξία αλλά έχει φορτωθεί πολύ και δεν με βολεύει η διαχείριση των bookmarks.
εννοείται ότι υπάρχουν πολλοί ακόμη αξιόλογοι όπως: UCbrowser,DUbrowser,CM κτλ
Καλησπερα σας. Δεν βρήκα ανάλογο θέμα για αυτό το γράφω εδώ. Όποιος θέλει με διορθώνει.
Διάφορες εφαρμογές κάνουν χρήση των δεδομένων κινητής για ιντερνέτ (χωρίς λόγο calculator - new star soccer!!!) και γενικά μου φαίνεται ότι τρώει πολλά ΜΒ.... Γνωρίζουμε τι μπορεί να φταίει?? Ευχαριστώ
καλησπερα φιλαρακο,
καποιες εφαρμογες σου ζητανε την αδεια για χρηση δεδομενων.. ακομα και το calculator (επειδη εχει και συνναλαγμα μεσα στη ιδια εφαρμογη, ζηταει χρηση δεδομενων για να παρει τις νεες τιμες συναλλαγματος) εσυ απαρ ολα αυτα μπορεις να απενεργοποιησεις αυτην την αδεια ωστε να μην σου τρωει τα δεδομενα. αυτο γινετε σε ολες τις εφαρμογες μεσα απο την "ασφαλεια" του κινητου σου.
Καλησπερα σας. Δεν βρήκα ανάλογο θέμα για αυτό το γράφω εδώ. Όποιος θέλει με διορθώνει.
Διάφορες εφαρμογές κάνουν χρήση των δεδομένων κινητής για ιντερνέτ (χωρίς λόγο calculator - new star soccer!!!) και γενικά μου φαίνεται ότι τρώει πολλά ΜΒ.... Γνωρίζουμε τι μπορεί να φταίει?? Ευχαριστώ
σαν τι να φταίει....? οι εφαρμογές κάνουν την δουλειά τους κι εσύ κρίνεις αν πρέπει να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα: ασφάλεια/χρήση δεδομένων/περιορισμός χρήσης δεδομ.
Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με το kenzo του φίλου. Το έχει μερικούς μήνες και όλα οκ. Του το είχα παραγγείλει από το geekbying και ήρθε με unofficial ROM με ξεκλειδωτο bootloader. Επειδή ο φίλος δεν ξέρει από φλασαρισματα τού πέρασα μία fastboot global dev. Από τότε όλα καλά πέρνει αναβάθμισής κτλπ. Να πώ πώς έχω την ίδια ρομ και τώρα είμαστε στην 6.12.15. Εχθές έκανε την πατέντα με SD+sim και δεν του βλέπει την σιμ 2, δοκιμάστε να βάλει σκέτη σιμ αλλά πάλι τίποτα, κάποια στιγμή μετά από επανεκκίνηση την είδε αλλά δεν του ζήτησε κωδικό PIN. Επειδή δεν ήμουν από κοντά δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται αλλά το βράδυ θα βρεθούμε και θα ήθελα τις γνώσεις σας το τι μπορεί να συμβαίνει. Επίσης να πω ότι δεν είχε βάλει κάρτα σιμ στην δεύτερη αποδοχή ποτέ οπότε δεν ξέρω αν το πρόβλημα υπήρχε πριν.
Παιδιά καλησπέρα. Επανέρχομαι με το πρόβλημα. Την κάρτα σιμ cosmote του φίλου δεν βλέπει με τίποτα σαν να είναι μονοκαρτο το κινητό, δοκίμασα να βάλω μία Vodafone δική μου και έδειξε ότι την είδε αλλά και πάλι δεν ζήτησε PIN και στο σήμα δείχνει no service όσες επανεκκίνησης έχω κάνει, με την πρώτη τοποθέτηση προσπαθεισε να κάνει ενεργοποίηση της κάρτας δεν ξέρω ποιας αλλά δεν , έγραψε αδυναμία λήψης πύλης SMS. Κάναμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τα ίδια. Καμία ιδέα???