Ακριβώς το ίδιο θέμα έχει και η συσκευή του φίλου μου, το 16αρι έχει και αυτός αλλά το αγόρασε από Κίνα..Στην δικη του περιπτωση είναι multy, εχει και ελληνικα, μονο που οταν τα επιλεξεις ολα τα μενού εξακολουθουν να ειναι στα Αγγλικα, μονο καποιες εφαρμογες στην αρχική οθονη εχουν ελληνικό όνομα..
Απλά το παιδί φοβάται να κάνουμε την διαδικασία για αλλαγή ρομ για να μην γίνει καμιά στραβή και μετά χρειαστεί να το ανοίξουμε..
Η συσκευή είχε προεγκατεστημένη Multi ventor rom και πετουσε διαφημίσεις ακόμα και όταν ησουν στο μενου των ρυθμισεων ή μολις ξεκλείδωνες την συσκευή.. Απο την αρχη ομως του εμφανιζε ένα μηνυμα για OTA update όπως μου είπε και σημερα του είπα να το κάνει.. Το περιεργο είναι ότι το πηρε κανονικά και πλέον έχει μόνο αγγλικά και Κινεζικα στις γλώσσες.. Πως είναι αυτό δυνατόν?
Καλησπερα παιδια.
Να κανω μια ερωτηση...
Ποιον browser τρεχετε στο redmi note 3 pro;
Γιατι εχω μια εντυπωση οτι ο μαμα, ειναι λιγο βαρυς
επειδή έχω δοκιμάσει δεκάδες τα τελευταία χρόνια θα καταθέσω τις προτάσεις μου.ο chrome που στο προηγούμενό μου hongmi σέρνονταν...τώρα είναι ο βασικός μου και δεν νομίζω ότι κανείς άλλος ανοίγει έτσι τις σελίδες,+ οι δυνατότητες sync. Τώρα τελευταία έχω τον iron,που είναι κλώνος του και παρέχει περισσότερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα.
πάντα έχω κι έναν δεύτερο πανάλαφρο και εύχρηστο (με πλήρεις δυνατότητες), κι αυτός είναι ο Xbrowser.
Ο Dolphin είναι σταθερή αξία αλλά έχει φορτωθεί πολύ και δεν με βολεύει η διαχείριση των bookmarks.
εννοείται ότι υπάρχουν πολλοί ακόμη αξιόλογοι όπως: UCbrowser,DUbrowser,CM κτλ
Μετα απο σκληρη δοκιμασια με πολλους browsers, τελικα κατεληξα στον Xbrowser που ειναι ο,τι ακριβως χρειαζομουν.
Ευχαριστω παιδια
Καλημερα,ερωτηση μηπως καποιος απο εσας γνωριζει,
εχθες το βραδυ εβαλα το κινητο μ για φορτιση----> μπαταρια στο 16% ,παντα κλειστο εννοειται(RN3 PRO) με την καινουργια global stable,MΜ,
Δν ειχα ποτε προβλημα στην φορτιση,το αφησα σχεδον 5 ωρες και ηταν κολλημενο στο 87%,το ανοιγω το πρωι το ξανακλεινω και φορτισε μεχρι 100 %,τι μπορει να συμβαινει??
να σημειωσω οτι στην ιδια πριζα με 'τ' φορτιζα και ενα s4 black edition που και αυτο ηταν κολλημενο στο 91%.
Δοκιμασε και σε αλλη πριζα παντως.
Αν δεν μας ελεγες για το S4, θα σκεφτομασταν λογισμικο ή hardware.
Αν το ξανακανει και στα 2, λογικα ειναι θεμα της πριζας or something και σιγουρα οχι των smartphones.
=============== Δεκ 22nd 2016, 10:46am ===============
Να κανω κι εγω μια ερωτηση.
Το κινητο υποστηριζει Quickcharge 2.0 ή 3.0;
Γενικα αξιζει ν' αγορασω φορτιστη τετοιο ή θα μου βγαλει συντομα προβλημα η μπαταρια;
Κακό δε θα κάνει αλλα δε θα δεις και καμια διαφορα....η χiaomi εχει έναν δικό της τύπο fastcharge(δεν τα βρήκανε με την qualcom,λογο τελικού κόστους της συσκευής)....οπότε προτείνω αγορά μαμισιου ή καποιον με τα ιδια Volt mah....
Το rn3 φορτιζει 20%-80% σε καμια ωρίτσα και κατι ψιλά που ειναι σφαιρα....
και συβουλη μου μη χρησιμοποιείς γενικά πριζες 'Τ' παρε μικρο πολυμπριζο ασφαλειάς.....