Mου ζηταγε να μην καλυπτω τον αισθητηρα εγγυτητας ενω ηταν ελευθερος,συνηθως οταν το εκανε αυτο,εκανα ενα reboot και εστρωνε.Σημερα ομως αποφασισα να κανω ενα απλο wipe που εχει αναφερθει πολλακις εδω και το ειχα κανει μερικες φορες παλιοτερα.Wipe calvik ,cache και ολα καλα.Επειδη ομως ειχα καιρο να το κανω αυτην την φορα εκανα και wipe data επειδη δεν θυμομουν ποια ακριβως wipes χρειαζονταν!!!!!!!
Το αποτελεσμα ηταν να χασω τα παντα απο μεσα και να χρειαστει να ξαναστησω το κινητο.Ακολουθωντας τις οδηγιες εκανα επαναφορα απο το mi cloud και σιγα σιγα επανερχεται στα προηγουμενα δεδομενα.Εχασα κωδικους αλλα αυτο ειναι ευκολο να φτιαχτει.Σχεδον το εχω στησει οπως πριν!
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα παληκαρια που καταθετουν γνωσεις και λυσεις στα καθε ειδους προβληματα μας,δινουν σαφεις οδηγιες και καλο ειναι να τις ακολουθουμε κατα γραμμα και ολα λυνονται!
Ξαναμανα,συγχαρητηρια για την πολυ ωραια δουλεια που εχει κανει το φορουμ αυτο!
Υ.Γ.Μετα απο τα σωστα wipes,τωρα οσο και πριν χαθηκε/χανονταν το theme που ειχα εγκαταστησει.Υπαρχει τροπος να μην χανεται;
Καλημερα παιδια μου ηρθε επιτελους μυνημα οτι μπορω να ξεκλειδωσω αλλα...
σταματαει στο 50% και μου λεει:
couldn't verify advice
current acount is different from the acount info on the advice
τι κανω λαθος?καμια ιδεα?
τα εκανα να συνδεθω στο mi acount να κανω ευρεση συσκευης κτλ
Καλημερα παιδια μου ηρθε επιτελους μυνημα οτι μπορω να ξεκλειδωσω αλλα...
σταματαει στο 50% και μου λεει:
couldn't verify advice
current acount is different from the acount info on the advice
τι κανω λαθος?καμια ιδεα?
τα εκανα να συνδεθω στο mi acount να κανω ευρεση συσκευης κτλ
Το κινητο υποστηριζει Quickcharge 2.0 ή 3.0;
Γενικα αξιζει ν' αγορασω φορτιστη τετοιο ή θα μου βγαλει συντομα προβλημα η μπαταρια;
ο snapdragon του υποστηρίζει Quickcharge 2.0 και 3.0.
Μάλλον λόγω κόστους η xiaomi δεν ενεργοποίησε τους κατάλληλους drivers και φορτίζει σαν Quickcharge 1.0
Εγώ πήρα και άλλον φορτιστή Quickcharge 2.0 και φορτίζει το ίδιο (ή ελάχιστα ταχύτερα) θεωρητικά μπορεί στο μέλλον με ένα update να φορτίζει με Quickcharge 2.0(νομίζω γίνεται και με άλλον kernel)
πάντως με τους κοινούς φορτιστές που αναφέρουν 2 ή 3A κάνει πολύ περισσότερο.