Μόνο τα τρία wipes αλλά μην το κάνεις γιατί έχεις mm και θα πας σε lollipop, θα έχεις πρόβλημα. Η τελευταία Stable για το κινητό σου Xtrv είναι η 8.0.5.0, μην την φλασάρεις όμως περίμενε να βγεί Stable mm
Καλησπέρα.... ερώτηση. Φοράω την τελευταία XTRV stable εδώ και μερικές μέρες. Από τότε που την έβαλα έχω πρόβλημα με τον ορισμό ήχου ειδοποιήσεων σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Π.χ. viber και gmail μου βγάζει μόνο αυτές τις επιλογές της πρώτης εικόνας και από εκεί επιλέγοντας "αρχεία μουσικής" μου δίνει την δυνατότητα να διαλέξω μεταξύ 7-8 ήχων ενώ σε άλλες εφαρμογές μου ανοίγει αυτό στην εικόνα 2 στο οποίο έχω περίπου 100 ήχους. Αυτό που με νοιάζει βασικά είναι να μπορώ να επιλέγω ως ήχο ειδοποίησης το "κανένας" ώστε να μην με ενοχλεί συνεχώς. Δεν θέλω να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις αλλά μόνο τον ήχο. Καμιά ιδέα;
παιδιά έκανα το update 8.1.1 πριν λίγες μέρες και όταν πάω στα secret files στο file manager και ανοίγω photo δεν της φοτρωνη ενω της photo που είχα πριν το update κάποιος άλλος με το ίδιο προβλημα ?
παιδιά έκανα το update 8.1.1 πριν λίγες μέρες και όταν πάω στα secret files στο file manager και ανοίγω photo δεν της φοτρωνη ενω της photo που είχα πριν το update κάποιος άλλος με το ίδιο προβλημα ?
το είπα έβγαλα και ξανά έβαλα τα αρχεία δηλαδή έφτιαξα έναν φάκελο στον file manager ότι όνομα θέλετε βάζετε και μετά πάτε στο hiden folder διαλέγετε τα αρχεία που θέλετε και τα κάνετε unhide στον φάκελο που κάνατε προηγούμενος που είναι εκτός hiden folder και μετά τα ξανά έκανα hide πάλι. δεν μου εμφάνιζε δεν εκενε load της photo μέσα στο hiden folder όποτε άμα της βγάλετε θα μπορείτε να της δείτε