Προσπάθησε να βγάλεις το καπάκι και να το βάλεις όμορφα ξανά μήπως το κουμπί του power που είναι πάνω στο καπάκι έχει αλλάξει θέση
Sent from my thor using Tapatalk
Φίλε Ευχαρηστω για το ενδιαφέρον αλλά είναι η μπαταρία από μέσα που είχα προσπαθήσει να βγαλω μια φάση, είδα ότι τελικά δεν χρειάζεται και την άφησα, φούσκωσε απ την πάνω μεριά της απ το τράβηγμα που της έκανε και δεν είχα πάρει χαμπάρι μάλλον ότι δεν έκλεινε το καπάκι μέχρι προχθές, το ερώτημα μου είναι τώρα που θέλω να την βγάλω, επειδή παράγγειλα την καινούρια πως το κάνω την τραβάω μέχρι να ξεκολλήσει, επίσης μήπως φτιάχνει αυτή που έχω τώρα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσπάθησε να βγάλεις το καπάκι και να το βάλεις όμορφα ξανά μήπως το κουμπί του power που είναι πάνω στο καπάκι έχει αλλάξει θέση
Sent from my thor using Tapatalk
Φίλε Ευχαρηστω για το ενδιαφέρον αλλά είναι η μπαταρία από μέσα που είχα προσπαθήσει να βγαλω μια φάση, είδα ότι τελικά δεν χρειάζεται και την άφησα, φούσκωσε απ την πάνω μεριά της απ το τράβηγμα που της έκανε και δεν είχα πάρει χαμπάρι μάλλον ότι δεν έκλεινε το καπάκι μέχρι προχθές, το ερώτημα μου είναι τώρα που θέλω να την βγάλω, επειδή παράγγειλα την καινούρια πως το κάνω την τραβάω μέχρι να ξεκολλήσει, επίσης μήπως φτιάχνει αυτή που έχω τώρα;
Προσεκτικά θα αρχίσεις να ξεκολλάω γύρω γύρω την μπαταρία.
Για να καταλάβω θες να βγάλεις την μπαταρία... ... Από το 3 και μετά μέχρι το 4.58..Όπως βλέπεις έχει και ταινίες αυτές τραβάς για να ξεκολλήσει.. Τώρα αν κάποιος ξέρει περισσότερα ας μας πει
Ενώ έχω ξεκλειδώσει πετυχημένα τον bootloader στο τηλέφωνο της γυναίκας μου. Τσεκάρω bootloader αν είναι unlocked και μου λέει true. Δίνω τις εντολές για να βάλω το twrp και μου δίνει αυτό
Δοκιμασε να κάνεις rename το recovery, πχ twrp.img
Το περίεργο είναι ότι προχθές έβαλα κανονικά το twrp στο δικό μου. Εκεί μου έβγαζε το ίδιο λάθος αλλά είχε κλειδώσει ο bootloader. Τώρα είναι τσεκαρισμένο ότι είναι ξεκλείδωτος.