Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα και όλους εχθές διάβαζα δυο ώρες και είχα λίγο μπουκώσει με βοηθήσατε πάρα πολύ να στε καλά όλοι. Ελληνικά πλέον είναι οκ.
Τώρα που έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και δεν χρειάζεται κάνω κάποια ενεργεία;;;
και αναβαθμίσεις από εδώ και πέρα θα της κάνει μόνο του η εγώ πάλι με τον ίδιο τρόπο;;;
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Είμαι με την τελευταία Ελληνική mm stable. Δοκιμάζω το κινητό με τις δύο sim μέσα. Η μία έχει 2g σήμα και η άλλη 4g; Δεν γίνεται να έχουν και οι δύο κάρτες 2g;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι και οι δύο 2g εννοώ. Γιατί η μία είναι cosmote και η άλλη wind.Στην sim της wind δεν πιάνω 4g αφού είμαι επαρχία αλλά ούτε 3g με αποτέλεσμα το σήμα να είναι τραγικό έως ανύπαρκτο. Αν επιλέξω να χρησιμοποιει το κινητό τη κάρτα wind για ομιλία και ορίσω προτεινόμενο τύπο δικτύου 2g το σήμα είναι καμπάνα αλλά βλέπω πως η δεύτερη κάρτα cosmote γυρνάει σε 4g(βέβαια στην γραμμή κατάστασης δεν φαίνεται το σήμα 4g αλλά όταν ξαναπάω στις ρυθμίσεις φαίνεται πως η κάρτα έχει σαν προτεινόμενο τύπο δικτύου 4g.
Πείτε ότι δεν σας μπερδεψα;
Φίλε zanos δύσκολο να αλλάξω θεση στις κάρτες γιατί έχω κάνει την πατέντα με τις δύο sim + sd. Για να μην σας κουράζω όταν πάω στις ρυθμίσεις κάρτες sim και δίκτυα κινητής. τηλεφ. μόνο σε μία σιμ έχει επιλογή προτιμούμε μου τύπου δικτύου στην άλλη δεν υπάρχει αυτή η επιλογή