Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ακολούθησα κατά γράμμα τον σχετικό οδηγό του LALAS.
      Μου προτείνετε, βάση της μεγάλης εμπειρίας σας, να μπω σε διαδικασία επανεγκατάστασης της ελληνικής stable μέσω twrp ή κάτι πιο εξειδικευμένο;

Έχω ψάξει και μέσω google για προβλήματα στο android 6.0.1 στο wifi και έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις (αλλαγή συχνότητας, επαννεκινήσεις, στατική ΙΡ...) αλλά τίποτα.

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν η συμβουλή σας συνοδευόταν και από κάποιο σύνδεσμο οδηγού ή αν πρέπει να ακολουθήσω ξανά τον οδηγό του LALAS για την μετάβαση σε Android 6...
    • Κατι αλλο συμβαίνει σίγουρα, κάνε ενα reset το ρουτερ σου και δες αν θα στρώσει..

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Αυτό που θα σου πρότεινα(θα σου φανεί εξειδικευμένο όμως) είναι να περασεις με miflash την τελευταία china stable με clean all and lock, να μπεις κανονικά στο κινητό και να περάσεις το mi account μετά να ξεκλειδώσεις τον bootloader, στην συνέχεια να περάσεις twrp με adb και να συνεχίσεις σε install την Ελληνική XTRV 8.1.1 μέσω twrp. Μπορεί να σου φαίνεται βουνό αλλά είναι η μόνη επιλογή για να γίνει σωστά η μετάβαση από android 5 σε 6 του Kenzo..

σ.σ. Δεν λέω ότι ο οδηγός του @lallasgr δεν είναι επαρκείς απλά έχουν αναφερθεί κι άλλες φορές μικροεπιπλοκές με αυτήν την μέθοδο που απλά ξεπεραστηκαν με την μέθοδο που αναφέρω εγώ..
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Λιγο δυσκολο να μην περασε σωστα την ΜΜ ρομ το miflash και ιδιως η εκδοση 6 δεν εχει θεμα στην μεταβαση απο LL σε ΜΜ.
    • Ο/H Souits έγραψε:

Αυτό που θα σου πρότεινα(θα σου φανεί εξειδικευμένο όμως) είναι να περασεις με miflash την τελευταία china stable με clean all and lock, να μπεις κανονικά στο κινητό και να περάσεις το mi account μετά να ξεκλειδώσεις τον bootloader, στην συνέχεια να περάσεις twrp με adb και να συνεχίσεις σε install την Ελληνική XTRV 8.1.1 μέσω twrp. Μπορεί να σου φαίνεται βουνό αλλά είναι η μόνη επιλογή για να γίνει σωστά η μετάβαση από android 5 σε 6 του Kenzo..
      Ευχαριστώ και πάλι.
      Αύριο το απόγευμα θα προσπαθήσω να κάνω αυτά που προτείνετε.
      Έχω ένα twrp απο το καλοκαίρι 2.0.9... αν θυμάμαι καλά, χρειάζεται κάποιο νεώτερο και ποιο μου συστήνετε;
    • @venioni Παρόμοιο πρόβλημα(χάθηκε modem και baseband, δεν είχα σήμα και wifi δλδ) είχα κι εγώ γιαυτό το λέω σε όλους γιατί έτσι έλυσα το πρόβλημά μου.... Όπως είπα, στους περισσότερους(μπορεί και στο 95%) λειτουργεί μια χαρά ο οδηγός του lallagr.... Στους υπόλοιπους 5% όμως πρέπει να ακολουθήσουν αυτό που έλυσε και το δικό μου πρόβλημα. Και στο κάτω κάτω είπα ότι προτείνω, δεν είπα ντε και καλά....

Υ.Γ. @KARAGxrn3p Δεν ξέρω εάν έχεις όντως αυτό που λες αλλά το καινούριο μπορείς να το βρεις μέσα στο zip της rom.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • @KARAGxrn3p για το Kenzo θα σου πρότεινα αυτό το twrp Dropbox - ZCX_TWRP_0917.zip

• Διαφήμιση
    • Ο/H venioni έγραψε:

θα σου πρότεινα
      Τι διαφορά έχει με το δικό μας?

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H venioni έγραψε:

θα σου πρότεινα
      Τι διαφορά έχει με το δικό μας?

Λιγότερο errors και συν οτι δεν εχει το bug που ζητάει password και ενα αλλο μεγάλο συν οτι μπορείς να κανεις flash-install official rom....

• WIFI ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ!!!!!!!!!
      Εκεί που έψαχνα στο google, βρήκα στην ιστοσελίδα "www.androidbeat.com/2015/12/how-to-fix-wi-fi-problems-android-6-0-marshmallow/&usg=ALkJrhgENgzez6y5UbQBs2YsGggkYM0l1w"
      ένα σχόλιο κάποιου που είχε το ίδιο πρόβλημα, το εφάρμοσα και ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, άρα μάλλον πρόβλημα του android 6
      ΣΑς επισυνάπτω το σχόλιο, σε αυτόματη μετάφραση google:

Andrey Vlasov Γυρίστε σας router σε WPA2 AES, Marshmallow δεν αρέσει TKIP καθόλου. Παλιά ανδροειδή δεν ήταν τόσο επιλεκτικοί. Παλιά δρομολογητές που χρησιμοποιούνται TKIP πολύ συχνά.

Ευχαριστώ και πάλι όλους για τη βοήθεια τους.
    • καλησπερα παιδια και χρονια πολλα μια ερωτηση (σορρυ αν εχει ειπωθει και ειλικρινα εψαξα πριν ρωτησω αλλα παρα πολλες σελιδες εδω)
      εχω ενα RN3 pro 16αρι με τη off dev (οπως ειπαν απο το vickmall) MIUI 8 GLOBAL 6.12.29 Beta , κανα 2μηνο και οκ δεν εχω κανενα προβλημα
      απλα ελεγα να βαλω τη stable 8.1.1.0 , οποτε αξιζει να τη περασω η να μεινω ετσι οπως ειμαι και αν τη περασω συμφωνα με πιο οδηγο ?
      (ηταν με κλειδωμενο bootloader και μετα τη σχετικη αδεια τον ξεκλειδωσα)
      :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
    • Διαφήμιση
    • μεινε ...... κάτω απ την μπάρα!!!! :mrgreen:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!