γιατί με το νύχι δουλειά δεν γίνεται και δεν βρίσκω κάτι άλλο.
καλημερα φιλαρακο!
αντι να ψαχνεις για ειδικο εργαλειακι.. δεν πας να παρεις μια πενα (απο αυτες που γρατζουναμε τις κιθαρες)
κανει πολυ καλη δουλεια και δεν αφηνει κανενα σημαδι. εγω προσωπικα με τετοιες ανοιγω οποιαδηποτε συσκευη.
tip.. για κινητο θα χρειαστεις μαλακη πενα.. ρωτα απο εκει που θα πας να την αγορασεις.. δεν κανει πολυ κανα ευρωλακι
το πολυ.. εκτος αν ζητησεις την πενα του Iommi. εκει θα πλερωσεις κατι παραπανω..
γιατί με το νύχι δουλειά δεν γίνεται και δεν βρίσκω κάτι άλλο.
καλημερα φιλαρακο!αντι να ψαχνεις για ειδικο εργαλειακι.. δεν πας να παρεις μια πενα (απο αυτες που γρατζουναμε τις κιθαρες)
κανει πολυ καλη δουλεια και δεν αφηνει κανενα σημαδι. εγω προσωπικα με τετοιες ανοιγω οποιαδηποτε συσκευη.
tip.. για κινητο θα χρειαστεις μαλακη πενα.. ρωτα απο εκει που θα πας να την αγορασεις.. δεν κανει πολυ κανα ευρωλακι
το πολυ.. εκτος αν ζητησεις την πενα του Iommi. εκει θα πλερωσεις κατι παραπανω..
Καλημέρα.Έχω ένα πρόβλημα με το redmi note 3(kate) μου με το proximity sensor.ΜΕρικέσ φορές δεν δουλέυει και δεν ανάβει η οθόνη κατά την διάρκεια μιας κλήσης όταν απομακρύνεις το κινητό.Άμα κάνω calibrate στο test menu το πρόβλημα διορθώνεται μέχρι το επόμενο restart.Μερικές φορές στρώνει και με restart.Απότι διάβασα είναι γενικό πρόβλημα.Το έχει αντιμετωπήσει κανείς άλλος?