Ναι ενεργοποιημένο είναι
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
δες αν εχεις καμια εφαρμογη που σου προξενει το προβλημα, αλλιως κανε καμια αλλαγη στα θεματα που λεμε μηπως και φταιει κατι απο εκει. αν οχι και παλι, μηπως εβαλες κανενα τζαμακι προστασιας και δεν εκατσε καλα πανω στον αισθητηρα? (σκουπιδακι) αν οχι και παλι, τοτε θα μας βοηθησει κανας πιο ειδικος επι του θεματος!
Λύχνου σβεσθέντος πάσα γυνή Λαϊς
-
Ο/H gerrybezhani έγραψε:
8.1.1.0 Stable λέει.Όπως ήρθε από κοτσόβολο δεν το έχω πει΄
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H gerrybezhani έγραψε:
Λες να έβγαλε δικιά του ΡΟΜ;You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H gerrybezhani έγραψε:
-
καλά ρε τανάσι, μη βαράς....για
επιβεβαίωση!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H nickkon έγραψε:
Και κάτι αλλο που θυμήθηκα: Το τοπικό αντίγραφο δεν έχει επαναφέρει ποτέ μα ποτέ το viber.
Δεν έχω ιδέα γιατί... για αυτο το app μονο μέσω titanium...
Υ.Γ. Ετυχε να δω τις σελιδες απο το shoutbox -
@escalos Ευχαριστώ πολύ για το tip. Τελικά ο αδερφός χρησίμευσε κάπου αφού είχε μία πένα και κατάφερα και το άνοιξα..
-
Ο/H gerrybezhani έγραψε:
Καλημέρα.Έχω ένα πρόβλημα με το redmi note 3(kate) μου με το proximity sensor.ΜΕρικέσ φορές δεν δουλέυει και δεν ανάβει η οθόνη κατά την διάρκεια μιας κλήσης όταν απομακρύνεις το κινητό.Άμα κάνω calibrate στο test menu το πρόβλημα διορθώνεται μέχρι το επόμενο restart.Μερικές φορές στρώνει και με restart.Απότι διάβασα είναι γενικό πρόβλημα.Το έχει αντιμετωπήσει κανείς άλλος?
-
Ο/H thanosgk13 έγραψε:
Ο/H gerrybezhani έγραψε:
Καλημέρα.Έχω ένα πρόβλημα με το redmi note 3(kate) μου με το proximity sensor.ΜΕρικέσ φορές δεν δουλέυει και δεν ανάβει η οθόνη κατά την διάρκεια μιας κλήσης όταν απομακρύνεις το κινητό.Άμα κάνω calibrate στο test menu το πρόβλημα διορθώνεται μέχρι το επόμενο restart.Μερικές φορές στρώνει και με restart.Απότι διάβασα είναι γενικό πρόβλημα.Το έχει αντιμετωπήσει κανείς άλλος?
-
Ο/H gerrybezhani έγραψε:
Ο/H thanosgk13 έγραψε:
Ο/H gerrybezhani έγραψε:
-
Καλησπέρα παιδιά, θέλω να δοκιμάσω την V8_XTRVbeta2_7.1.19
από την stable 8.1.1.0 που φοράω, την περνάω με twrp
κάνοντας cache + dalvik cache + data;
χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-