Σιγα σιγα θα επεκταθει και προς αθηνα. Τωρα το αν θα προλαβει να επηρεασει τους αθηναιους οταν γινει ή θα χουν παει σε επομενο κινητο αλλο θεμα.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Μέχρι τότε και βασισμένος στην πολιτική επέκτασης της Xiaomi και σε άλλες αγορές εκτός Κίνας ελπίζω σε ποιο πολλές συσκευές νέες που θα ενσωματώνουν όλες τις συχνότητες.
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Σιγα σιγα θα επεκταθει και προς αθηνα. Τωρα το αν θα προλαβει να επηρεασει τους αθηναιους οταν γινει ή θα χουν παει σε επομενο κινητο αλλο θεμα.
Δεν ειναι η λυση η 800αρα σε ολα.
Γιατι να προτιμησει η wind μια μπαντα που δεχεται λιγοτερους χρηστες και χαμηλοτερες ταχυτητες μεσα σε μια πολη 4 εκατομμυριων? -
Επισης πολυς κοσμος ειχε τηλεορασεις χωρις mpeg4 αλλα τελικα εγινε η μεταβαση. Ή παλια ειχαμε τις μεγαλες sim αλλα τωρα εχουμε φτασει σε nano. Θελω να πω οτι δεν εχει σημασια το τι εχει η πλειοψηφια. Αλλωστε μπορει ως τοτε να χουν οι περισσοτεροι αλλαξει συσκευη, δεν το λεω δηλαδη για κατι που θα πρεπε κανεις να αγχωνεται.
-
Δε νομίζω πως ο συμφορουμίτης το ρώτησε με βάση το θέμα πλειοψηφίας.
Η 800αρα καλύπτει μεγαλυτερη περιοχή αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να καλυψει πολλούς
χρηστες ταυτόχρονα. Επισης έχει μικρότερη ταχύτητα συγκρινόμενη με τις μπάντες
υψηλότερης συχνότητας.
Νομίζω πως η 800αρα δεν έχει νόημα σε μεγάλα αστικά κέντρα (εκτός αν δεν έχει
καθόλου κάλυψη και θελει να εξυπηρετησει την περιοχή με 4G αλλά και μικρό κοστος)
Εκεί πιστεύω πως τοποθετείται το ερώτημα... -
Α οκ. Τι να σου πω ετσι ειχα διαβασει. Τους λογους δεν τους γνωριζω/θυμαμαι γιατι δεν ειμαι και σχετικος. Να μην καταλαβα καλα;
-
Καλημέρα φίλοι είμαι κι εγώ από χθες μέλος του club με την απόκτηση του συγκεκριμένου κινητού απο ελληνικο καταστημα για να εχω εγγυηση. Ειναι η εκδοση με τα 2gb/16gb φοράω την global 8.1 stable 8.1.1.0 (mhomidi) rom η οποία υποστηρίζει κανονικά την ελληνική γλώσσα. Το bootloader μου είναι κλειδωμένο. Η μπαταριά μέχρι ώρας είναι πολύ δυνατή γενικά δεν κολαει το κινητό αν και ετσι κι αλλιώς δεν το ζορίζω. Όμως έχω πρόβλημα με το ακουστικό όταν δέχομαι κλήση. Λίγο φασαρία να έχει δεν ακούω τίποτα. Το πρόβλημα υπάρχει και με ακουστικά και χωρίς. καμιά λύση;
-
καλημερα και απο μενα παιδες!
δεν ξερω για αθηνα η θεσσαλονικη, παντως εδω επαρχια, δυτικη μακεδονια και συγκεκριμενα κοζανη,
η wind ουτε καν 3G δεν πιανει.. ποσο μαλλον 4G..!!
το προβλημα υπαρχει εδω και 3-4 χρονια απο οταν πρωτο ηρθε το 4G της cosmote/vodafone
εχει μεινει πολυ πισω η wind στο συγκεκριμενο θεμα και φυσικα οταν πας σε καταστημα να ρωτησεις για αυτο, σου λενε οτι ειναι στην αμεση προτεραιοτητα τους να αναβαθμιστουν οι γραμμες τους.. τι να πω.. ουτε καν σημα δεν εχει ακομα και μεσα στις πολεις μας.. κοζανη γρεβενα καστορια. στην φλωρινα φυσικα εχει καμπανα!Λύχνου σβεσθέντος πάσα γυνή Λαϊς
-
@Antretng
Εχουν γίνει ολων των ειδών οι συζητήσεις για την 800αρα οπότε μπορεί να εχεις διαβάσει όντως πράγματα
που να λενε αυτό που έγραφες αλλά δεν ισχύουν.
Η ουσιά για κάθε πάροχο κινητής είναι να καλύψει όσο το δυνατον μεγαλυτερη περιοχή με αποδεκτή ποιότητα
από την πλειοψηφία των χρηστών που θα εξυπηρετεί και με το μικρότερο κόστος.
Σε αυτή την εξίσωση οντως η 800αρα είναι μεγάλος πειρασμός... ειναι φθηνή και καλυπτει μεγάλη περιοχή
οπως είπα... αλλά όσους περισσότερους χρηστες πας να καλύψεις με αυτή τόσο πιο άσχημα τα γίνονται τα πράγματα και εκεί παίζουν μπάλα οι άλλες μπάντες ακόμα και αν κοστίζουν πιο πολυ.
Αυτά μεχρι στιγμής....δε ξερω αν και πως θα μπορούσαν να αλλάξουν τη χρηση της στο μέλλον...
και το καλώδιο το χαλκινο του τηλεφώνου μεχρι πριν λίγα χρονια κατι kbps
εδινε...τώρα δίνει δεκάδες mbs!!! -
Ο/H nickkon έγραψε:
@Antretng
το καλώδιο το χαλκινο του τηλεφώνου μεχρι πριν λίγα χρονια κατι kbps
εδινε...τώρα δίνει δεκάδες mbs!!!
Συντομη παρενθεση προφανως και σορρυ για τα offtopic. -
Λαρισα τι παιζει με το 4g της Wind????
Ξερει κανενας να μας πει..???? -
Ο/H grp έγραψε:
Όμως έχω πρόβλημα με το ακουστικό όταν δέχομαι κλήση. Λίγο φασαρία να έχει δεν ακούω τίποτα. Το πρόβλημα υπάρχει και με ακουστικά και χωρίς. καμιά λύση;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα