Την αποσυμπιέζεις... 'Ισως χρειαστεί να το κάνεις και δεύτερη φορά..
Πρέπει να έχεις έναν φακελο με όνομα κενζό_****
Αυτόν επιλέγεις.. Στον οδηγό έχει και φώτο.
Καλησπέρα παιδιά, είναι με την 7.19 global official και τελευταία εβδομάδα μου κάνει κάτι κουλά, κολλάει λίγο και χθες δεν ήθελε να φορτίζει μόνο μετά την επανεκκίνηση έστρωσε και 2-3 φορές έχασε την κάρτα σιμ δηλαδή ζήτησε κωδικό πιν και βγάζει και μήνυμα Γίνεται ενεργοποίηση κάρτα αδυναμία λήψης πύλη SMS. Τι έχει πάθει τρελάθηκε επειδή δεύτερη εβδομάδα δεν έχει OTA?
Χθες το βράδυ έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και συνέλθει. Το άφησα την νύχτα να κάνει επαναφορά από το micloud και κάποια στιγμή που ξυπνησα αυτό έκανε δυο φορές επανεκκίνηση, δεν ξέρω αν ήταν λόγο του micloud ή κάτι άλλο θα το παρακολουθώ. Επίσης το πρόβλημα με την φόρτιση συνεχίζει. Όταν το βάζω στον φόρτιση αυτό κάνει συνέχεια αποσύνδεση σαν βάζω καί βγάζω το καλώδιο 2 φορές το δευτερόλεπτο και το κάνει και με το κινητό κλειστό. Να είναι πρόβλημα hardware??? Το φορτιζω με τον δικό του φορτιστεί εκτός από μία φορά που το είχα σε έναν lg από g4. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους. Το τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το GPS του κινητού, το οποίο φαίνεται ότι δεν λειτουργεί πάντα. Χρησιμοποιώ πλοηγό και συγκεκριμένα το sygic μόνο με χρήση GPS ( χωρίς wifi /data) και με δείχνει σε τελείως άκυρα σημεία, για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι θέμα πλοηγού κατέβασα το GPS test και παρατήρησα και εκεί ότι ενώ μου δείχνει δορυφόρους και χρησιμοποιεί πάνω από 8 δεν μπορεί να βρει που είμαι, να κλειδώσει την θέση μου δηλαδή και το GNSS status παραμένει με την ένδειξη no fix (πορτοκαλί). Τις δοκιμές τις κάνω όταν είμαι στο αμάξι ή πεζός σε ανοιχτό χώρο, με θήκη και χωρίς θήκη το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Μετά από reboot στρώνει για κάποιο διάστημα, αλλά ξανά εμφανίζεται το πρόβλημα. Η λύση είναι μόνο reboot ή μπορώ να κάνω κα κάτι άλλο; Είμαι με Global stable 8.1.1.0