Καλημερα στην παρεα, δεν ξερω αν αντιμετωπίζετε το ιδιο προβλημα, το messanger δεν μπορει να τραβηξει βιντεο και έχει κάποια κολλήματα γενικα. Και το αντιμετωπίζουν καποιοι φιλοι μου, ο ενας με την συσκευή μας και ο αλλος με το redmi note 4. Ξερετε τι μπορει να φταει?
8.1.1.0 stable
Καλημερα στην παρεα, δεν ξερω αν αντιμετωπίζετε το ιδιο προβλημα, το messanger δεν μπορει να τραβηξει βιντεο και έχει κάποια κολλήματα γενικα. Και το αντιμετωπίζουν καποιοι φιλοι μου, ο ενας με την συσκευή μας και ο αλλος με το redmi note 4. Ξερετε τι μπορει να φταει?
8.1.1.0 stable
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Αντιμετωπίζω εδώ και 2 μέρες σοβαρό πρόβλημα με battery drain. Το κινητό φοράει official global developper 7.1.19.
Ενώ όλα ήταν μια χαρά προχθές το βράδυ ξαπλώνω να κοιμηθώ με κάπου στο 60% μπαταρία και ξυπνάω και το βλέπω με 1% και android usage κάπου στο 40%. Το φορτίζω κάνω επανεκκίνηση πάλι τα ίδια όλη μέρα τραβούσε πάρα πολύ. Το βράδυ κοιμάμαι με 89% και ξυπνάω και είχε 42%. Τώρα το έχω βγάλει από την φόρτιση 1 ώρα και κάτι και ήδη έχει πέσει 10% χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Καμμία ιδέα τι μπορώ να κάνω;
Να αναφέρω ότι στο autostart έχω μόνον messenger, viber και mifit αλλά για κάποιο λόγο ενώ πατάω να μην ξεκινάνε με το που βγω από τις ρυθμίσεις τα ξαναέχει στο autostart.
Καλησπέρα παιδιά..Θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιο tempered glass να πάρω για το κινητό μου Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Δεν θέλω να αφήνει αποτυπώματα και να θαμπώνει εύκολα... Επίσης η ίδια ερώτηση αν μπορεί να απαντηθεί και για ένα Letv le2 Pro......Ευχαριστώ..
Καλησπέρα παιδιά..Θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιο tempered glass να πάρω για το κινητό μου Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Δεν θέλω να αφήνει αποτυπώματα και να θαμπώνει εύκολα... Επίσης η ίδια ερώτηση αν μπορεί να απαντηθεί και για ένα Letv le2 Pro......Ευχαριστώ..
Στην προσπάθεια μου να το κάνω root ώστε να βάλω το greenify και άλλα apps που θέλουν root για να δω τι γίνεται με την μπαταρία μάλλον έκανα πατάτα. Έκανα flash twrp από το cmd και μετά επειδή δεν έβλεπε κάτι έκανα boot to system. Μετά το έκλεισα και με volume+ και power μπήκα recovery αλλά δεν μου έβγαλε το κλασσικό recovery παρά μομον επιλογές boot και wipe. Έκανα wipe έβγαλε successful και τώρα έχει κολλήσει στο loading. Δίχνει το android να φορτώνει εδώ και 25 λεπτά και δεν γίνεται τίποτα. Κάποια βοήθεια?