Γεια σας παιδια!
πηρα προχθες ένα note 3 pro και χθες 18/2 μου εβγαλε να κανω ενημερωση λογισμικου την οποια κ εκανα. να μη σας τα πολυλεω μετα από αυτό δεν ειχα δεδομενα. τα βελακια ειχαν εξαφανιστεί.
μπηκα στο φορουμ κ διαβασα μερικα πραγματα κ εκανα κ το τεστ για να δω τον bootloader, ο οποιος ηταν και ξεκλείδωτος!! λετε να φταιει αυτό? τι ν κανω να τους το γυρισω να τους το περασω κολαρο?
Θα ηθελα μια βοηθεια για το Update ενος rn3pro!Τωρα φοραει την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0.zip ! Για να παω στην xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.5.0.zip αρκει clear cache + dalvik στο twrp;;;
και τα δυο ειναι αξιολογα.... το ένα εχει το επεξεργαστη snapdragon,ειναι δημοφιλές,εχει αυτονομια και επιδόσεις υστερεί στην κάμερα... το αλλο εχει τον helio που σε καποιους ξηνίζει,υπερτερεί στην κάμερα,εχει oled οθονη,δεν έχει τόσες πωλήσεις όσες το πρώτο... θα ελεγα πλέον να πας σε μι5 ή redmi note 4 με snap που επεσαν οι τιμές και είναι νέα μοντέλα.... σημειωτέον όμως ότι το kenzo μου δεν το αλλαζω...
στο παραπάνω δίλημμα, φυσικά κ redmi pro...αν κ στο θέμα της κάμερας, στο βίντεο ειδικότερα, ta fps είναι, μάλλον για κλάματα κ στα δύο!!
...μάλλον σε όλα τα Redmi...σύμφωνα με τα πρόχειρα στατιστικά μου!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ φιλαράκια!!!!
Η βασική διαφορά του RN3 Pro είναι ότι λόγω SD και πωλήσεων, δεν θα πεθάνει ποτέ!
Με μια συσκευή μπορώ να το συγκρίνω μονο: HTC HD2. Ακόμα παίζει μπάλα.
from my S7
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.