Σούπερ μανταρατορας.... Όπως ακριβώς το γράφει κιόλας.... Αυτός είναι...
Καλημέρα!
Δύο μέρες περιμένω να δω feedback για την νέα stable
Έγραψες κάπου και δεν το βρίσκω;
Χαχαχαχ όχι δεν έγραψα ακόμα μιας και δεν θέλω να βγάλω λάθος συμπεράσματα... Επειδή την έχω κάνει dirty ισος να μην βλέπω το μέγιστο που μπορεί να αποδώσει... Ότι συμπεράσματα γράφω όταν γράφω είναι μετά από clean install. Μιας και ρώτησες όμως η ρομ είναι πολύ αξιόλογη... Ισάξια της απίστευτης 8.1.1.... Δεν έχει κάποια εμφανή αλλαγή πάντως. Συμπέρασμα, είτε μείνεις στην 8.1.1 είτε πας στην 8.2.1 είναι ένα και το αυτό οπότε γιατί να επιβαρύνεις το κινητό με ένα update... Η γνώμη μου πάντα.. Εκτός και εάν θες να πειραματιστεις κάνοντας clean install μπας και δεις κάτι τρανταχτό... Αυτά τα ολίγα..
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Ρε παιδιά, γιατί δεν μπορώ να βάλω ήχο κλήσης σε επαφές στο kenzo μου; Έχω κατεβάσει ήχους από το zedze, πάω στην επαφή, την ορίζω ως ήχο κλήσης, αλλά τίποτα. Αυτό που άλλαξε μόνο ήταν ο γενικός ήχος κλήσης. Ούτε ξυπνητήρι αλλάζει. Είμαι σε ελληνική stable, το ίδιο πρόβλημα είχα και σε dev.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή κ εγώ έχω το ίδιο θέμα με τις διαφημίσεις κάνω το εξής: ξανά install απο adaway κ επανεκκίνηση το κινητό όπως το ζητάει κ είμαι οκ για καμία μέρα δύο. Μετά ξανά το ίδιο.
Καλημέρα παιδιά. Από τότε που πέρασα την 8.1.1 stable δεν δουλεύει η απευθείας κλήση επαφής από συντόμευση στην αρχική οθόνη. Το έχει δει και κάποιος άλλος;
Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές αλλά πάλι δεν δουλεύει. Επίσης όταν πατάω πάνω στην συντόμευση της επαφής εξαφανίζεται το Quick Ball και εμφανίζεται όταν ανοίξω άλλη εφαρμογή.
Έχω φλασάρει την 8.2 πλέον και δεν μπορώ να δοκιμάσω αν παρουσιάζει το πρόβλημα που λες,
αλλά προτείνω να δοκιμάσεις να σβήσεις τη συντομευση να καθαρισεις cache tou dialer
και να ξαναπεράσεις νέα συντόμευση. Αφού βλέπεις περιεργη συμπεριφορά του quick ball
απενεργοποίησέ το πριν κάνεις τη δοκιμη
Και εγω εχω το θεμα αυτο.
Κατι εχουν βρει στο tapatalk και κανει πλακα στο adaway.
Με παλαιοτερη εκδοση αλλοτε εμφανιζε διαφημισεις και αλλοτε οχι.
Σκεφτομαι να πεταξω το tapatalk δηλαδη,γιατι δε τις μπορω τις διαφημισεις καθολου.