χαχα... η αληθεια ειναι πως με βολευουν οι μεγαλες οθονες... ενταξει , γουστα ειναι αυτα και τι αναγκες εχει
ο καθενας !!
=============== Μαρ 12th 2017, 4:29pm ===============
Τωρα το ειδα του Μακη ... Περασμενο twrp εχω!! Μπορω να περασω και την Official rom με το twrp? Θα εχω καποιο προβλημα?
Κατέβασε το twrp που σου έγραψε ο @makis1024 κάντο install απο το recovery που έχεις.
Reboot σε recovery και θα μπεις στο καινούριο.
Κανε install την official rom που θέλεις με clean install ,reboot system αποσυνδεσε το mi account σου και το δίνεις καθαρό
You may think you can fly - but you better not try
Αφού θα το δώσεις έτσι και αλλιώς και ο άλλος που θα το πάρει δεν θα μπαίνει twrp βάλε official global stable με mi flash και δώσε το. Πολύ πιο εύκολη διαδικασία.
Αφού θα το δώσεις έτσι και αλλιώς και ο άλλος που θα το πάρει δεν θα μπαίνει twrp βάλε official global stable με mi flash και δώσε το. Πολύ πιο εύκολη διαδικασία.
Αυτο ειναι το καλυτερο Μακη. Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιησει ποτε αρα καλυτερα να παρει την official global !!
πεστα ρε Μάκη του Τανασι, που πετάγεται επί παντός επιστητού!!
Ξέρει τι λέει ο @Thracia είναι ότι καλύτερο, αλλά αφού αυτός που θα το πάρει δεν ξέρει τι σημαίνει twrp πιστεύω mi flash και official είναι η καλύτερη λύση.
Καλησπερα σε ολους..
Προβλημα...Προσπαθω να συνδεσω το κινητο μου Kenzo με ενα cd player αυτοκινητου το οποιο υποστηριζει bluetooth 2.....
Συνδεεται μονο ο ηχος πολυμεσων και οχι ο ηχος του τηλεφωνου...
Με ενα παλιο LG που δοκιμασα συνδεεται κανονικα και δουλευει σαν car kit....
Εχει καποιος να προτεινει κατι????
Ευχαριστω.....
Καλησπερα παιδες! Εχω καιρο να ασχοληθω με rom στο κινητο αν και εχω ψαχτει σε οδηγους αρκετα. Αυτη τη στιγμη ειμαι με την official global dev αλλα εχω παρατηρησει οτι εχω λιγοτερη διαρκεια μπαταριας απο παλιοτερα και θελω να ρωτησω ποια rom μπορει να βελτιωσει αυτο το κομματι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk