ChristosMajesty και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα....Πήγα με τον παλιό τρόπο power bouton και voloume up πατημένα (ενώ το κινητό είναι κλειστό) όταν εμφανίζεται το λογότυπο mi αφήνω πρώτα το voloume up και μετά το power....Και μπαίνεις twrp....
@geoanto555@makis1024@demakhs Καλά που μπήκα μέσω TeamViewer ο @tsilaros ήταν σε lollipop και ακολουθούσε λάθος δρόμο και όχι σύμφωνα με τον οδηγό του @lallasgr πέρασα το recovery από την 6.10.20 και έβαλα και την rom τώρα είμαστε στο στάδιο του boot.
Καλησπέρα σε όλους Εγώ ένα θέμα με το κενζο προσπαθώ να μπω σε recovery από μενού η από εφαρμογές αλλά μου κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση δεν μπαίνει ούτε σε recovery ούτε σε fastboot τη μπορω να κανω??
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω την 8
7.3.9 για το εάν έχει κλειδώσει δεν το έψαξα πέρασα την ρομ κανονικά την προηγούμενη εβδομάδα μέσω recovery και σήμερα κατέβασα την τελευταία και παω σε recovery για να την περάσω αλλά τίποτα ούτε σε fastboot.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάντο με vol+ και power παρατεταμένα για twrp και για fastboot volume - και power παρατεταμένα. Στις τελευταίες developer roms σε kenzo δεν δουλεύει από power menu.