Βρε.. τι είδαμε χθες???
Το ΝΈΟ TWRP το έβαλα στο οδηγό του Κένζο και γράφω μέσα ότι δεν θέλει format data.
@geoanto555 Δεν του πέρασα το δικό σου twrp γιατί έρχεται από lollipop είπα και μήπως υπήρχε πρόβλημα, έτσι και αλλιώς εντός της εβδομάδας θα του περάσω την νεότερη rom με το δικό σου twrp.
@geoanto555 Δάσκαλε με προσβάλεις, το έχω πάντα υπόψιν μου και θα το περνάω σε κάθε εγκατάσταση, αλλά είπα ότι δεν ήξερα αν δουλεύει να το επαναλάβω έρχεται από lollipop σε ΜΜ πρώτη φορά.
παιδια καλησπέρα!
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι μετά από 2,5 ώρες βοήθειας μέσω team viewer του @derveni περάσαμε την Ελληνική ρομ!!!
Το κιν μου πλέον έχει και android MM!!!
Όσα ευχαριστώ και να πω στον @derveni θα είναι λίγα γιατί πραγματικά έκανε ότι έκανε σε αντίξοες συνθήκες γιατί εγώ έλειπα λόγω δουλειάς αρκετή ώρα και παρόλα αυτά έκανε υπομονή και ολοκλήρωσε την διαδικασία,την οποία εγώ δεν θα ολοκλήρωνα ποτέ καθώς είχα κατεβάσει αλλά νταλλα , που λέμε και στο χωριό μου!!!
Σαν τελευταία παρατήρηση το πρόβλημα με την δόνηση δεν διορθώθηκε παρόλο την αναβάθμιση...
@geoanto555 Δάσκαλε με προσβάλεις, το έχω πάντα υπόψιν μου και θα το περνάω σε κάθε εγκατάσταση, αλλά είπα ότι δεν ήξερα αν δουλεύει να το επαναλάβω έρχεται από lollipop σε ΜΜ πρώτη φορά.
Και μια φωτογραφία του δασκάλου @geoanto555 για να έχουμε και μια εικόνα του συγκεκριμένου, τραβηγμένη στην συνάντηση που είχαμε πριν λίγο καιρό στην Κρήτη.
ο μόνος που λείπει απ την παρέα, είναι εκείνος ο εξαιρετικός μαχητής, που κάνει τα πάντα κ συμφέρει, όπως ο Γιώργος εξάλλου, ο Τσακ Νόρις ο Τιτανοτεράστιος!!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Βάλε region, χώρα Ινδία και θα στην βγάλει, την αναβάθμιση.
Καλημέρα φίλε Μάκη ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω ήδη το Region στο India και γιαυτό προβληματίζομαι, αλλά έκανα το εξής.
Πήγα στον updater και στις τελίτσες πάνω δεξιά επέλεξα το download package.
Αρχίζει κατεβάζει, φτάνει στο 100%, κάνει ένα description από ότι θυμάμαι, τελειώνει και μου ζητάει reboot για να γίνει το install. Το κάνω, γεμίζει η μπάρα εκεί που έχει και το Mi logo από πάνω και κάνει επανεκκίνηση μόνο του.
Πάνω στις ειδοποιήσεις μόλις ανοίξει αναφέρει ότι έγινε Update. Όλα καλά, όταν πάω στις ρυθμίσεις και στην έκδοση λογισμικού μου λέει ότι έχω την ίδια!!!! Το έκανα δύο φορές πάλι το ίδιο.
Το κάνω επανεκκίνησεις αλλά δεν. Τώρα όταν πατάω να κάνει check για update δεν μου λέει ότι ας πούμε δεν υπάρχει νέα έκδοση. Δείχνει σαν να bugαρει εκεί λίγο.
Τι γίνεται δεν ξέρω.
Το ιστορικό μου είναι ότι πήγα από ελληνική dev σε επίσημη Global μέσω fastboot και όταν μου ήρθε το ξημέρωμα η ειδοποίηση για νέα έκδοση κάτι πάτησα πάνω στον ύπνο μου, αλλά προφανώς σίγουρα ήταν να μη γίνει.
Από κει και πέρα έχω αυτό το θέμα. Η έκδοση που έχω τώρα είναι η 8.1.6.
Συγνώμη για το μεγάλο Post.