Παιδιά γεια και χαρά
Καιρό έχω να γράψω, μάλλον γιατί όλα δουλεύουν ρολόι…
Any way κάτι λίγο off…
Φίλος μεγαλούτσικος σε ηλικία, ζήλεψε την κινεζάρα μας και πήγε και πήρε απ τον Κωτσόβολο
το RedMi Note 4 (Nikel), με Ελληνικά κλπ.
Παρεπιπτόντως, πολύ όμορφο τηλέφωνο. Πιο όμορφο απ΄το δικό μας…
Το θέμα του είναι ότι στις επαφές, του βγάζει στο πλάι δεξιά το αλφάβητο στα Αγγλικά, με αποτέλεσμα να τον δυσκολεύει στο ψάξιμο. Υπάρχει καμιά εύκολη λύση?
καλημερα σας!Έχω το redmi note 3 κ κάθε φορά που χτυπάει κ το βγάζω από τη τσέπη μου γράφει 'μη καλύπτετε τη πορτοκαλη ένδειξη την οθόνης" με αποτέλεσμα να χάνω την κλήση.υπαρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήθει τελείως; Ευχαριστώ
καλημερα σας!Έχω το redmi note 3 κ κάθε φορά που χτυπάει κ το βγάζω από τη τσέπη μου γράφει 'μη καλύπτετε τη πορτοκαλη ένδειξη την οθόνης" με αποτέλεσμα να χάνω την κλήση.υπαρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήθει τελείως; Ευχαριστώ
Καλημέρα
Θα πας ρυθμίσεις, οθόνη κλειδώματος& δαχτυλικό αποτύπωμα,σύνθετες ρυθμίσεις και απενεργοποιείς την λειτουργία τσέπης.
Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά!!!! Μία ερώτηση της τελευταίας μέρες έχω πρόβλημα με το κινητό μου στην φορτίσει, xiaomi redmi note 3 pro έχω δοκιμάσει αρκετούς φορτιστές και δυσκολεύεται πολύ να φορτώσει.Σημερα παρατήρησα στην θύρα του USB του κινητού φενεται να έχει σπάσει κάποιο δόντι υπάρχει κάποιο κατάστημα το οποίο μπορώ να το στείλω άν ξέρει κάποιος? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παιδιά καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
Μια γρήγορη ερώτηση γιατί την τελευταία φορά κλείδωσε ο Bootloader και περίμενα 29 μέρες να πάρω νέα έγκριση.
Για να φλασαρω την τελευταία xtrv dev πάνω από την XTRVbeta1-6.10.20 κάνω μόνο factory reset και είμαι οκ να προχωρήσω ή κάνω και κάτι άλλο?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
---- Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ----
Thanks George ελπίζω να είσαι καλά γιατί έχουμε και καιρό να τα πούμε. Έμπλεξα με την ανάπτυξη των ρομ για το LEMAX2 το τελευταίο 4μηνο και το κακόμοιρο το rn3 το παράτησα! LeEco Le Max 2 (X820) :: myphone forum
---- Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ----