καλησπερα! θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η καλυτερη ελληνικα stable ROM για kenzo αυτη τη στιγμη, αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι βλεπω παρα πολλα topics και δεν μπορω πλεον να τα βγαλω περα
καλησπερα! θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η καλυτερη ελληνικα stable ROM για kenzo αυτη τη στιγμη, αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι βλεπω παρα πολλα topics και δεν μπορω πλεον να τα βγαλω περα
Ποια ρομ φοράει τώρα το κινητό? Εγώ με την τελευταία XTRVDeveloper rom είμαι πολύ ευχαριστημένος!
καλημερα παιδια ,χωρις να θελω να γινω κουραστικος γιατι και χθες παλι ρωτησα ,αν γνωριζει καποιος για το θεμα της εφαρμογης gsam battery η οποια μετα απο μεταβαση απο lollipop σε mm οι ενδειξεις που βγαζει για τη μπαταρια ειναι τελειως λαθος,μπορω να κανω κατι ή αν υπαρχει καποια αλλη παρομοια εφαρμογη να δοκιμασω,ευχαριστω
Ποια ρομ φοράει τώρα το κινητό? Εγώ με την τελευταία XTRVDeveloper rom είμαι πολύ ευχαριστημένος!
αυτή τι στιγμή το κινητό φοράει GTV 8.0 Stable (8.0.4.0)
@George Kaggelaris δεν εχω καταλαβει την διαφορα σε global stable και XTRV... ποια ειναι; εγω βασικα θελω να εχει ελληνικα στο κινητο χωρις bugs