Και χωρίς root δουλεύει, αλά λόγο ότι δεν έχει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία πολλές ενδείξεις δεν θα είναι σωστές σε lollipop μπορεί να είχε πρόσβαση σε αρχεία που δεν έχει στη MM
. Σε κινητά που είναι root οι τιμές είναι διαφορετικές χωρίς να δώσεις πρόσβαση και μετά που δινεις
Redmi note3 pro
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Νομιζω πως έδειχνε κανονικα στο φίλο μέχρι που φλασαρε νέα ρομ.
(edit:δεν ειχα προσέξει οτι το επιβεβαιωσε...)
Εχω την εντύπωση πως και εγώ έβλεπα χωρίς πρόβλημα πληροφορίες στο app πριν του περάσω το root companion, αν και δεν είμαι σίγουρος, πάει αρκετός καιρός...
το root companion πως μπορω να το βαλω ? χρειαζεται πρωτα root? δεν γνωριζω και πολλα ή να μη μπω καθολου σε αυτη τη διαδικασια και εχω αλλα προβληματα μετα
το root companion πως μπορω να το βαλω ? χρειαζεται πρωτα root? δεν γνωριζω και πολλα ή να μη μπω καθολου σε αυτη τη διαδικασια και εχω αλλα προβληματα μετα
Aν δεν έχεις κάνει ρουτ το τηλέφωνο μέχρι τώρα σημαίνει πως με τις εφαρμογές που δουλεύεις δε το χρειάζεσαι.
Αν και δεν είναι δύσκολο (φλασάρεις ένα συγκεκριμένο supersu version χρησιμοποιώντας το TWRP recovery, απλά δεν πρέπει να κάνεις update την εφαρμογήsupersu μετά μέσα από το Play store) δε σου προτείνω
να ρουτάρεις μονο και μόνο για να εγκαταστήσεις το root companion του gsam. Αν πάλι πεισμώσεις και θες
σωνει και καλά να το κάνεις να δουλέψει για το γαμώτο, εδώ είμαστε όλοι για βοήθεια.
nickkon ευχαριστω και παλι για τις οδηγιες αλλα θα μεινω οπως ειμαι τελικα ,και κατι τελευταιο επειδη τωρα εχω την 8.1.1.0 για να παω στην 8.2.1.0 θα το κανω μεσω twrp οπως γινοταν και στα lollipop?