και κατι τελευταιο επειδη τωρα εχω την 8.1.1.0 για να παω στην 8.2.1.0 θα το κανω μεσω twrp οπως γινοταν και στα lollipop?
Ναι ακριβώς. Δεν αλλάζει κάτι στη διαδικασία, φροντισε μονο να κάνεις τα σχετικά wipes (dalvik/art cache και cache). Aφού συνεχίζεις από stable se stable δε χρειάζεται ούτε factory reset. Τα δύσκολα τα έκανες όταν πέρασες
από lollipop se MM. Πάντα βέβαια να παίρνεις backup για οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Καλό φλασάρισμα!!!
Ναι αυτή να βάλεις αφού πρώτα κάνεις Factory Reset. Είναι πολύ καλή η 30.
Έχει μια μικρή κατανάλωση η μπαταρία στο δικό μου εκτός από αυτό είναι πολύ καλή
Τώρα την πέρασα θα δούμε πως θα πάει αν όντως έχει μεγάλη διαφορά στημπαταρία πιθανόν να πάω στην προηγούμενη έκδοση, φαντάζομαι θα είναι εύκολη η μετάβαση.
και κατι τελευταιο επειδη τωρα εχω την 8.1.1.0 για να παω στην 8.2.1.0 θα το κανω μεσω twrp οπως γινοταν και στα lollipop?
Ναι ακριβώς. Δεν αλλάζει κάτι στη διαδικασία, φροντισε μονο να κάνεις τα σχετικά wipes (dalvik/art cache και cache). Aφού συνεχίζεις από stable se stable δε χρειάζεται ούτε factory reset. Τα δύσκολα τα έκανες όταν πέρασεςαπό lollipop se MM. Πάντα βέβαια να παίρνεις backup για οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Καλό φλασάρισμα!!!
Ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοηθεια φίλε nickkon!!
@makisfz Είχα και εγώ κατανάλωσης που την είχα περάσει με καθαρισμό cashe Μόνο. Χθες έκανα factory reset και βλέπω πολύ καλύτερη διαχείριση. Καλύτερη τουλάχιστον από τη προηγούμενη.
Καλησπέρα σε όλους .αυτό με την κλήση που δεν μπορώ να κλείσω το τηλέφωνο διορθώνεται η είναι θέμα ρομ; Μόνο με την stable .,έχω κάνει και επαναφορά..Τπτ.Σε developer δεν το έκανε.Να γυρίσω πάλι dev?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk