Για όποιον ενδιαφέρεται σχετικά με την dev 7.4.6 στο συγκεκριμένο κινητό:
Αναβάθμιση με καθαρισμό μόνο των dalvic και cache (δεν χρειάζονταν γιατί τις κάνει το script, αλλά δείλισα και τις έκανα μια και γω) αφού το factory reset είχε γίνει στην προηγούμενη αναβάθμιση.
Θερμοκρασίες τέλειες, για τις παρατηρήσεις που έχω κάνει, στον ένα χρόνο που το έχω. Σε συνθήκες ηρεμίας και διαλογισμού από 25 ως 41 βαθμούς (το 41 στον σένσορα pa_therm1 που μέχρι πριν μερικούς μήνες χτύπαγε 60άρια και πάνω).
Κατανάλωση μπαταρίας (πρώιμη γνώμη) στα επίπεδα της προηγούμενης dev, η οποία με τη σειρά της ήταν αξιοπρεπέστατη και μόνο κάπου 5% πάνω από την τελευταία stable που φορούσε. Περισσότερα όταν ο κατάσκοπος θα έχει επαρκή στοιχεία.
Αυτή τη φορά δεν χάθηκαν οι ρυθμίσεις του apn.
Τοποθετήθηκαν στην αρχική οθόνη και μείναν τα widgets που χρησιμοποιώ πχ κάποια έπαφή, κάτι που στην προηγούμενη dev δεν συνέβαινε.
Καλημέρα παιδιά, μήπως ξέρει κανείς γιατί όταν το τηλέφωνο κλειδώνει μετά από λίγο δεν λειτουργεί το GPS, προσπαθώ να δουλέψω Strava και δεν βρησκω τι να κάνω, επίσης το ίδιο πρόβλημα έχω και στο Here maps, στην αυτόματη έναρξη στις άδειες έχω προσθέσει και τις 2 τις εφαρμογές αλλά το πρόβλημα επιμένει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν εννοείς ότι σου χάνει το σήμα ενώ κάνεις την άθληση, το είχα και γω αυτό το θέμα και το έλυσα ως εξής.
Security - App battery saver - διαλέγεις Strava - επιλέγεις No restrictions και από κάτω το Allow.
Το φαντάστηκα αυτό μιας και το changelog δεν είχε κάτι ύποπτο και τα sources ήταν ίδια, άσε που θα μπορούσε να γίνει και μετά από reboot αν έβλεπα κάποια περίργη συμπεριφορά σε εφαρμογή, ΑΛΛΑ δεν ήθελα να του δώσω καμμιά δικαιολογία να μου κάνει νερά. (είναι άτιμα πλάσματα αυτά, αφορμή ψάχνουν )
Καλησπέρα,
Έχω την 32/3 GB έκδοση, καινούργια συσκευή και μονο ~1.6GB RAM ελεύθερα σε idle κατάσταση. Είναι λογικό αυτό?
Ναι,είναι λογικό και 800MB να δεις πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα.
Φαντάζομαι ότι σε μια συσκευή με λιγότερη RAM το λειτουργικό(και τα βασικά προγράμματα) τρώνε λιγότερο χώρο. Γιατί στα 3GB τα μισά να καταναλώνονται εκεί?
Όσο περισσότερη ram έχεις τόσο θα χρησιμοποιεί και το λειτουργικό,όταν θα χρειαστείς και άλλη θα κάνει την διαχείριση μόνο του.
Δεν κερδίζεις κάτι με το να έχει 2-2.5 ram ελεύθερη,το πιο πιθανό είναι να χάνεις σε απόδοση και ταχύτητα.!
You may think you can fly - but you better not try
Είναι ο τρόπος λειτουργίας του λειτουργικού. Δεν είναι ελάττωμα αλλά προτέρημα.
Το λειτουργικό χρησιμοποιεί αχρησιμοποίητη μνήμη για cachάρισμα, ώστε να γίνεται το σύστημα πιο γρήγορο και αποδοτικό.
Σε περίπτωση που κάποιο πρόγραμμα χρειαστεί μνήμη, αμέσως αυτή απελευθερώνεται και περνάει σε χρήση από την εφαρμογή που τη χρειάζεται.
Όσο περισσότερη μνήμη έχει μια συσκευή, τόσο περισσότερη φαίνεται να καταλαμβάνεται σε κατάσταση ηρεμίας.
Αυτό συμβαίνει για το λόγο που ανέφερα παραπάνω. Περισσότερα πράγματα είναι έτοιμα για άμεση χρήση.