Δεν θα λειτουργήσει έτσι. Πρέπει να το κάνεις από TWRP που έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει το boot.img όπως το ZCX.
Αν το κάνεις έτσι όπως λες, θα έχεις soft-brick.
OK αυτό δεν ήξερα για αυτό ρώτησα.
Άρα η "κανονική" TWRP (την by mic έχω) δεν μπορεί να εγκαταστήσει global recovery roms παρά μόνο τις ελληνικές (ενώ στο Redmi Note 2 γινόταν αυτό).
To αντίστροφο γίνεται; Δηλαδή η ZCX recovery να εγκαταστήσει ελληνική ρομ;
Έβλεπα κατά καιρούς πολλούς να λένε για sot 7ώρες (και μερικοί και παραπάνω) στο kenzo με MIUI. Ήμουν 5 μήνες σχεδόν με CM13 και αν άφηνα την μπαταρία να πέσει κάτω από 10% ακουμπούσα μερικές φορές το 7ωρο. Όμως, πιο πριν με MIUI και τώρα που ξαναέβαλα (xtrv stable 8.0.5.0) φτάνω μετά βίας το 5ωρο.
Χρησιμοποιείτε κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις για την μπαταρία και βλέπετε άντε να μην πω 7 αλλά 6 ώρες sot;
Ενεργοβόρα app όπως facebook και messenger δεν χρησιμοποιώ (χρησιμοποιώ το messenger lite).
Εφαρμογές που έχω να τρέχουν είναι το whatsapp, το viber, το messenger lite, το gmail και το mifit (8 ώρες την μέρα). Συγχρονισμοί κλειστoί όλοι πλην gmail και η τοποθεσία στην εξοικονόμιση ενέργειας.
Έχει τόση διαφορά η MIUI με την CM γενικά;
Α, να πω ότι το έχω και με 2 sim και ότι όταν είμαι σπίτι και δεν χρησιμοποιώ data βάζω την data sim σε 2G mode.